Na, ezért érdemes külföldön dolgozni!

Mivel egyre többen dolgoznak külföldön, ezért a sztori ismerős lehet. Neked van olyan ismerősöd, aki Angliában, vagy Németországban, Hollandiában, esetleg Ausztriában dolgozik? Szerintem nem kell sokáig menni és keresgélni az ismerősök között. Nem azért mennek ki, mert utálnak itthon lenni, hanem mert nincs más lehetőségük, hitelcsapdába kerültek, vagy házat akarnak venni, és a leggyorsabban külföldön tudják összegyűjteni a pénzt. Egy ismerősöm mesélt erről nekem.

Jöjjön tehát, az ő rövid története:
“Aki ismer, az tudja, hogy mindig megálltam a helyem akár munkavállalóként, akár vállalkozóként, de ma minden nagyon nehéznek, sőt néha lehetetlennek tűnik. A minap egy érdekes hívást kaptam, hogy menjek ki Angliába dolgozni. Először mosolyogtam, hiszen nem beszélem a nyelvet. De, a hölgy a vonal másik végén elmondta, hogy nincs rá szükség, mert nyelvtudás nélkül is számtalan munkakörből választhatok, pl.: szállodai takarító, konyhai kisegítő vagy akár gyári munkás.

– És mégis mennyiért? – kérdeztem.

Azt mondta átlag 7 angol fontot kaphatok óránként és kifizetik a túlórát. Osztottam szoroztam: 1 angol font most 438 forint és napi 12 órát dolgozva 36.792 forintot kereshetek naponta. Ez havonta kb. 810.000.- forint. A szállást és élelmiszert leszámítva haza tudok küldeni kb. 500 ezer forintot. Ez azt jelenti, hogy én 4-5 hónap alatt megkeresek 2-2,5 millió forintot és rendbe tudom tenni az életünket. Ez itthon lehetetlen lenne!

Nagyon elgondolkodtam, mivel két ismerősöm – egy házaspár – kb. 1,5 millió forintot keres takarítással Londonban. Innen tudom, hogy a hölgy igazat mondott.

Elmondta, hogy mindenben segítenek. Közel 100 féle állásból lehet válogatni. Segítenek az utazásban, elintézik a szállást és az azonnali munkakezdést. Mindent megcsinálnak, nekem csupán dolgoznom kell. Ha te is olyan helyzetben vagy, hogy itthon nehezen tudsz megélni, de te is szeretnél előrébb jutni, szeretnéd kifizetni a hiteleidet, vagy csak lakást, autót szeretnél venni, akkor hívd fel az alábbi telefonszámot, vagy küldj egy e-mailt.

Hívd fel ezt a hölgyet! Neked is biztosan tud segíteni!”

Dezső Andrea
06-70-453-0074
dezsoandrealondon@gmail.com

Fotó: Dimitry B./Flickr

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!