KezdőlapGazdaság és üzletNe maradj ki a következő lakás bizniszből

Ne maradj ki a következő lakás bizniszből

-

A lakás piac a válság után hanyatlásnak indult, és felére csökkent a lakásadásvételek száma. A Duna House 2014-es becslése szerint már újra 100 ezer fölé emelkedhet ebben az évben a tranzakciók száma.  Persze a hitelfelvételi kedv is köre játszik abban, hogy a számok lassan emelkednek. Az biztos, hogy a padlóról áll fel az ingatlan biznisz.

Érdemes beszállni? A válasz igen, biztosan látszódni fog a tranzakciók növekedése, mind a lakásárindexben, mind a különböző ingatlan alapok hozamában. Az alábbi ábrán látszik, hogy még bőven 90%-os növekedés előtt áll az ingatlan biznisz, és ezzel együtt az építőipar is beindulhat.

duna house_stat

 

Az ingatlan befektetési alapokból is találunk olyat, ami jól tükrözi majd az emelkedést. A Raiffeisen Ingatlan alapja szépen teljesít, és éves szinten 10% feletti hozamot tud felmutatni.

ingatlanalap

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek