Ne maradj ki a következő lakás bizniszből

A lakás piac a válság után hanyatlásnak indult, és felére csökkent a lakásadásvételek száma. A Duna House 2014-es becslése szerint már újra 100 ezer fölé emelkedhet ebben az évben a tranzakciók száma.  Persze a hitelfelvételi kedv is köre játszik abban, hogy a számok lassan emelkednek. Az biztos, hogy a padlóról áll fel az ingatlan biznisz.

Érdemes beszállni? A válasz igen, biztosan látszódni fog a tranzakciók növekedése, mind a lakásárindexben, mind a különböző ingatlan alapok hozamában. Az alábbi ábrán látszik, hogy még bőven 90%-os növekedés előtt áll az ingatlan biznisz, és ezzel együtt az építőipar is beindulhat.

duna house_stat

 

Az ingatlan befektetési alapokból is találunk olyat, ami jól tükrözi majd az emelkedést. A Raiffeisen Ingatlan alapja szépen teljesít, és éves szinten 10% feletti hozamot tud felmutatni.

ingatlanalap

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!