Néhányan kreatív ötletekkel adják ki Airbnb-n a “lakásaikat”, és természetesen ezzel nagyon-nagyon sokat keresnek.

Airbnb has taken Stockholm's famous Skyview, a glass globe that rides atop the Ericsson Globen arena, and, together with IKEA, turned it into what will soon be the world's most sought after bedroom.

iglu_airbnbkiemeltMár egyszer írtam a Minner-en egy kreatív Airbnb-zőről, aki egy iglut épített a New York-i nagy havazás ideje alatt, és 200 dollárt kért éjszakánként. A média felkapta, keresett vele pár ezer dollárt. Akkor még nem is sejtettem, hogy nemcsak ő használja ki leleményesen a rövidtávú lakáskiadásban piacvezető Airbnb-t. Nem rég találtam egy érdekes, sőt, vicces ötletet, gondoltam rákeresek, milyen ahhoz hasonlók vannak még. Ezeket figyeld!

A legkisebb szállás, amit ki lehet venni az Airbnb-n.
55 dollárért adja éjszakánként az alábbi kis lakóalkalmatosságot a kiötlője. Ha Bostonban jársz, ki is tudod venni, kattints ide, és nézd meg az adatlapját az Airbnb-n.

Pár napig Stockholm legjobb élményét kaphatták azok, akik Airbnb-b keresztül foglalták le ezt:

Az Airbnb, Stockholm Globe Arena és az IKEA közösen fogtak össze, hogy az Ericsson Globe tetején lévő Skyview-et berendezzék, és 2015 nyarán néhány napig kiadják azt a szállásfoglaló portálon keresztül. Igazi kreatív marketing akció. Ezt azért is írtam ide. 

Airbnb has taken Stockholm's famous Skyview, a glass globe that rides atop the Ericsson Globen arena, and, together with IKEA, turned it into what will soon be the world's most sought after bedroom.

A vállalkozás ötletek között találsz olyat is, amiben már foglalkoztam az AirBnB-vel:
Indíts vállalkozást: 50. ötlet – lakásnepper, Airbnb nepper
Indíts vállalkozást 130. ötlet – helyi élmények turistáknak

Forrás: Metro.co.uk

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!