Néhányan kreatív ötletekkel adják ki Airbnb-n a „lakásaikat”, és természetesen ezzel nagyon-nagyon sokat keresnek.

Dátum

Megosztás

iglu_airbnbkiemeltMár egyszer írtam a Minner-en egy kreatív Airbnb-zőről, aki egy iglut épített a New York-i nagy havazás ideje alatt, és 200 dollárt kért éjszakánként. A média felkapta, keresett vele pár ezer dollárt. Akkor még nem is sejtettem, hogy nemcsak ő használja ki leleményesen a rövidtávú lakáskiadásban piacvezető Airbnb-t. Nem rég találtam egy érdekes, sőt, vicces ötletet, gondoltam rákeresek, milyen ahhoz hasonlók vannak még. Ezeket figyeld!

A legkisebb szállás, amit ki lehet venni az Airbnb-n.
55 dollárért adja éjszakánként az alábbi kis lakóalkalmatosságot a kiötlője. Ha Bostonban jársz, ki is tudod venni, kattints ide, és nézd meg az adatlapját az Airbnb-n.

Pár napig Stockholm legjobb élményét kaphatták azok, akik Airbnb-b keresztül foglalták le ezt:

Az Airbnb, Stockholm Globe Arena és az IKEA közösen fogtak össze, hogy az Ericsson Globe tetején lévő Skyview-et berendezzék, és 2015 nyarán néhány napig kiadják azt a szállásfoglaló portálon keresztül. Igazi kreatív marketing akció. Ezt azért is írtam ide. 

Airbnb has taken Stockholm's famous Skyview, a glass globe that rides atop the Ericsson Globen arena, and, together with IKEA, turned it into what will soon be the world's most sought after bedroom.

A vállalkozás ötletek között találsz olyat is, amiben már foglalkoztam az AirBnB-vel:
Indíts vállalkozást: 50. ötlet – lakásnepper, Airbnb nepper
Indíts vállalkozást 130. ötlet – helyi élmények turistáknak

Forrás: Metro.co.uk

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!