Nem is gondolnád, mekkora a pénz van a pénzben :) Kattints és kiderül mire gondolok

Örülnél 1500%-os hozamnak? Persze, a válasz egyértelmű, ki ne örülne ennek. A tartalom, amit most olvashatsz, egyrészt figyelemfelkeltő, de sokkal inkább a végkifejlet és az ötlet lesz benne a lényeg. Tudtad, hogy az egykori magyar hiperinflációt majdnem letaszították a trónról? Zimbabweben volt olyan nagy az infláció, hogy már 100 000 milliárdos bankjegyeket kellett nyomtatni (2009), vagyis a jegybanknak annyira elfogyott a pénze, hogy már nyomtatni sem tudott.  Természetesen voltak szemfülesek.

Több külföldi is beszerzett ilyen valutát , mondván jó lesz emlékbe, érdekesség… Mázlijuk volt, mert ténylegesen keveset nyomtattak belőle, így máris értékesebb lett most. John Wolstencroft új-Zélandi férfi több ilyen bankjegyet is szerzett, és fia rájött, hogy az Ebay-en el tudja adni őket. Kb. 600 forintért vették meg, és most darabját kb. 8000-9000 forintért tudják eladni. (Néhány száz ezer forintot így kerestek most ezzel.)

Ez később még többet is fog érni (lesz még 100 000 forint is darabja, 5-10 év múlva) , így érdemes lehet tőlük vásárolni, amíg még lehetséges.
Az ilyen bankjegyek, érmék iránt nagy a kereslet már az online aukciós portálokon is. Az “ilyenek” alatt azt értem, hogy valami érdekessége van, limitált, vagy régi. Erről szól a 69. vállalkozás ötlet:

Indíts vállalkozást: 69. ötlet – Érme bróker, érme vaterázás

 

Forrás: Guardian

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!