Nézzél milliárdos listákat! pl. milliárdosok listája, 100 leginnovatívabb/legértékesebb vállalat…

A héten újra Amanico Ortega a Zara alapítója lett a leggazdagabb a világon. Gyorsan változik az első hely közte és Bill Gates között, mivel vagyonuk közötti különbség “csak” néhány millió dollár. Azt a pár millió dollár különbséget elfogadná bármelyikünk. Igaz? Rá is néztem a Forbes milliárdos listájára, és eszembe jutott, hogy van amiről lehet, hogy nem is tudsz.

Érdemes felnézni a Forbes oldalára, mert különböző szempontok szerint láthatod a milliárdoskat, de egyéb érdekes listát is közöl az újság. Inspirálódhatsz például a 30 év alattiakból, megismerheted a jövő milliárdosait.
Például kiprintscreeneltem a top 10 legértékesebb (márkaérték szempontból) vállalatot, ezt itt találod- kattints ide. legertekesebb-vallalatok

Érdemes belemászni a többi statisztikába, listába is. Nemcsak az érdekesség miatt, hanem például olyan cégekre is rálelhetünk, melyeknek a részvényivel érdemes kereskedni (kisebb cégekre értem.)

Engedélyt kapsz, hogy elhagyd a Minnert. Böngéssz a Forbes listái között! 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!