Nincs ingyen ebéd, a Tesla “töltőállomásokon” sem tudsz majd ingyen tankolni

Bejelentette a Tesla, hogy 2017-től már egy modell esetében sem lesz ingyen a töltőállomásokon a “tankolás”, vagyis az autó feltöltése. Bár a cég már eleve kijelentette, hogy a Model3 esetében mindenképpen fizetni kell majd az autó feltöltéséért (így azoknak a tulajodonosoknak nem lesz meglepetés), de most az új bejelentés szerint ezentúl minden modellt érinteni fog. És tudod kinek lesz ez jó?

Igen, a Teslanak és a befektetőknek, de igazából a cég stabilitása miatt jó lesz mindenkinek. Így is kap mindenki évi 400 kWh -t, ami 1600 km-re elég. Ezen felüli “tankolás” után már viszont fizetni kell egy nagyon alacsony összeget azért, hogy a kutakat fenntartsák. Fontos, hogy ezt azért vezették most be, hogy a kutak önfenntartók legyenek. Nem fognak profitot termélni, csak annyi lesz a költsége az autósoknak, hogy a töltőállomás fenntartási költsége befolyjon. Na és itt jön a lényeg!

A Tesla nem is olyan régen lett nyereséges, az elmúlt negyedévben végre profitot is jelentett. Ez kicsit megnyugtatta a befektetőket. Nem véletlen, hogy ilyen cikk címet olvashatsz a brokermonitor.hu egyik cikkéban: Micsoda? Nyereséges a Tesla Motors? Wáó ezt a fordulatot!!!

Fontos! Az árfolyam most olyan szinten van, hogy rövid ideig csökkenő trend is következhet az árfolyamban! Ezt is le lehet kereskedni, de jó arra is használni, hogy felépítsd a vételi pozíciókat. Tehát időben elosztva vásárolni és így alacsonyabb áron hozzájutni a Tesla részvényéhez.

teslanovember2016

A Minner tőzsde rovatát támogató HotForex.com -nél is tudsz kereskedni az amerikai részvényindexekkel, és részvényekkel. Gyors a számlanyitás, és könnyű kezelni a tőzsde programot is, nem is beszélve, hogy mobilról is elérhető már a kereskedés. Kattints ide! 

Fotó: Wikipédia

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!