Non-farm payrolls őrület a forexen

A spekulánsok hónapról-hónapra várják a non-farm payrolls adatot, azaz a nem mezőgazdasági munkaerőpiaci adatot. Ez is a tengerentúlon fontos, az USA Munkaügyi hivatala minden hónap első péntekjén teszi közzé munkaerőpiaci statisztikáját.

Túl spekulált adatról beszélünk, az elmúlt időszakban a hír után már nem volt különösképpen volatilis a dollár.
A FED szépen egyengette monetáris politikáját és a piac ezt jól fogatta mind a dollárnál, mind a részvénypiacokon.
Egy éves távlatban láthatjuk, hogy a dollár több mint 1000 pontot gyengült. Ránézve a chartra az is szemet szúr, hogy elég hektikusan trendelt felfelé, és sokszor lehetett azt hinni, hogy a trend megfordul.  Most egy olyan szinten van, ahol inkább oldalazás várható. De a holnap megjelenő adat nagyban befolyásolhatja a trendet, érdemes figyelni, és utána végigvenni a lehetséges trendet. Lassan eljöhet újra a dollár erősödés.

eurusd_nonfarm

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!