Nyomtasd ki 3D-ben a Zalai-dombságot, vagy a magyar hegyeket

A Google Maps segítségünkre lehet abban, hogy otthonra kinyomtassuk például a Zalai-dombságot. Persze bármelyik magyar domborzatot megtudjuk csinálni így.

Mivel nem sok otthoni 3D nyomtatót találni, így keressünk fel 3D nyomtatós céget (Basiliskus, Operor3D, 3Dee.hu, Digishaper), mutassuk meg nekik ezt a cikket, és máris meg tudják oldani, kinyomtatni otthonra valamelyik szép tájegységet.

Első lépés erre az ip-re kattintani, http://146.148.78.19/ majd kiválasztani, mit is szeretnénk, és a lementett fájlt már be lehet hozni a 3D printer szoftverünkbe.

[sam_ad id=”78″ codes=”true”]

Forrás: 3D printing industry

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!