Októberben a BlackBerry Porsche mobilt dob a piacra

Szerdán jelentette be a Blackberry, hogy az új mobilját a Porsche Design tervezte. Már nem először működik együtt a mobilos cég a Porschéval, ez lesz a harmadik eset. Októberben már kapható lesz az új készülék, BlackBerry 10 oprendszer lesz rajta.

A cég nem tudta eddig tartani a tempót a többi mobilgyártóval, és az üzleti szektor az iPhone-t preferálja inkább. Most az okostelefonok harcában így a dizájnnal próbál kicsit kitűnni. A mobil szépre is sikerült.

A részvényárfolyam az elmúlt egy évben stagnált, inkább emelkedett picit. Már próbál magához térni az elmúlt évek eséseiből.  12 dollár felett érdemes lehet újra venni belőle, míg a 11 dolláros szint jó kiszállási pont lehet bárki számára. A jövő évi várakozások magasabbak az ideinél, így felhajthatják az árfolyamot.

blackberry_szept

 

Forrás: blogs.blackberry.com

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!