Októberben a BlackBerry Porsche mobilt dob a piacra

Szerdán jelentette be a Blackberry, hogy az új mobilját a Porsche Design tervezte. Már nem először működik együtt a mobilos cég a Porschéval, ez lesz a harmadik eset. Októberben már kapható lesz az új készülék, BlackBerry 10 oprendszer lesz rajta.

A cég nem tudta eddig tartani a tempót a többi mobilgyártóval, és az üzleti szektor az iPhone-t preferálja inkább. Most az okostelefonok harcában így a dizájnnal próbál kicsit kitűnni. A mobil szépre is sikerült.

A részvényárfolyam az elmúlt egy évben stagnált, inkább emelkedett picit. Már próbál magához térni az elmúlt évek eséseiből.  12 dollár felett érdemes lehet újra venni belőle, míg a 11 dolláros szint jó kiszállási pont lehet bárki számára. A jövő évi várakozások magasabbak az ideinél, így felhajthatják az árfolyamot.

blackberry_szept

 

Forrás: blogs.blackberry.com

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!