Polaroid, a nagy visszatérés?

Polaroid Socialmatic
Polaroid Socialmatic

A 90-es években a Polaroid közkedvelt fényképező volt mindenki körében, hiszen azonnal láthattuk a fényképünknek az eredményét. Azóta a digitális korszak is beköszöntött, sőt a fényképeket is alig hívjuk elő, igaz az elkészült képek száma is megnőtt, a szokásaink is megváltoztak.  Több éves fejlesztés után a Polaroid tavaly bemutatta Socialmatic termékét. Már ősz óta forgalmazzák is. Ez már egy felturbózott Polaroid gép lett, mivel érintőképernyőt (4,5 colos) használhatunk, tehát már digitális fényképezőgépként is funkciónál. Az elkészült képeknél több opció közül is választhatunk, egyből megosztjuk közösségi oldalukon (Instagram, Facebook…), de ki is nyomtathatjuk a készülék segítségével. A képeket wifin keresztül oszthatjuk meg a közösségi siteokon.

14 megapixeles kamerája megfelelő a profi képek készítéséhez is. Android operációs rendszer fut a készüléken, sőt még GPS is került bele. A készüléken játszhatunk is, sőt emailjeinket is megnézhetjük… 299 dollár a készülék ára, ami kb. 80 ezer forint mai árfolyamon számolva. (Amazon-on keresztül meg is lehet vásárolni).  Egy hátránya van a készülékről kinyomtatott képek nagyon aprók.

Ez a két videó jól bemutatja a terméket.

A második videón tesztet láthatunk, az utolsó 2 percben nyomtatás közben is megfigyelhetjük:

Forrás: polaroid.com, ogeeku.com

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!