Pornó az űrben, erre gyűjt pénzt a Pornhub egy közösségi finanszírozó portálon

A Pornhub pornówebsite az indiegogo közösségi finanszírozó portálon gyűjt pénzt egy űrbeli pornófilm leforgatására. 3,4 millió dollárt szeretnének összegyűjteni erre a projektre, ez az összeg átszámítva 952 millió forint. Már közel 5000 dollár összegyűlt, 195-en láttak eddig fantáziát a projektben. Bemutató videó a szöveg után.

Persze valószínűleg csak egy reklám fogás, mivel 3,4 millió dollárt nehezen gyűjtenek majd össze. A finanszírozásnál azt állították be, hogy a projekt akkor indul, ha a tőke összegyűlik, ha ez nem történik meg, akkor visszakapja mindenki a pénzét. Még a Minner is írt róla, hamarosan minden portál lehozza a hírt, így elérik a céljukat.

Ezzel is jól szemléltethető a közösségi finanszírozás sokszínűsége.

Forrás: Gizmodo

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!