Pornó az űrben, erre gyűjt pénzt a Pornhub egy közösségi finanszírozó portálon

A Pornhub pornówebsite az indiegogo közösségi finanszírozó portálon gyűjt pénzt egy űrbeli pornófilm leforgatására. 3,4 millió dollárt szeretnének összegyűjteni erre a projektre, ez az összeg átszámítva 952 millió forint. Már közel 5000 dollár összegyűlt, 195-en láttak eddig fantáziát a projektben. Bemutató videó a szöveg után.

Persze valószínűleg csak egy reklám fogás, mivel 3,4 millió dollárt nehezen gyűjtenek majd össze. A finanszírozásnál azt állították be, hogy a projekt akkor indul, ha a tőke összegyűlik, ha ez nem történik meg, akkor visszakapja mindenki a pénzét. Még a Minner is írt róla, hamarosan minden portál lehozza a hírt, így elérik a céljukat.

Ezzel is jól szemléltethető a közösségi finanszírozás sokszínűsége.

Forrás: Gizmodo

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!