“Pornós” Kovi profilt váltott > Biokovi. Cikk a profilváltásról #érdekesség #inspiráció – Figyelem, ez üzleti cikk!

Kovi-t (Kovács István) szerintem nem kell bemutatnom, ő volt a 2000-es évek pornófilm királya, még pornó Oscar-t is nyert. Itthon így a Kovi-t szinte mindenki a pornóval azonosította, sőt, még a mai napig is (bár ez már változóban). Azóta a piac változott, a felnőtt filmek gyártása nem annyira kifizetődő, így Kovi is piacot váltott.

Az egyik marketingfórumon lettem figyelmes arra, hogy valaki megosztotta Kovi új vállalkozását, a Biokovi.hu-t. Sajnos a legtöbb ember nem képes elfogadni (még szakmai csoportban sem), hogy vannak olyan szakaszok, amikor igenis válthat valaki profilt, sőt, az egykori tevékenységéhez képest akár mást is csinálhat. Miért ne? Kovi-t bár támadták a csoportban, nagyon jól lereagálta:

“Hogyan lettem „pornós Koviból” MLM-es? Sokan megkérdezték már ezt tőlem, nem Ti vagytok az elsők. Ráadásul több mint 1 éve építem a Biocom hálózatát, népszerűsítem a Reg-Enort. Büszke vagyok az elért eredményeimre.
Miért csinálom? Mert eljött az ideje a váltásnak. Arra, amit eddig csináltam nincs igény, amire most igény van, ahhoz én nem adom a nevemet. Nem magyar a jelenség, az egész világon így van ez. Most a silány filmekre van csak kereslet, ezért erre van csak pénz. Ennyit erről.
Csak kérdezem: egy „pornósnak” nincs lehetősége, joga váltani? Létezik-e az az életszituáció, amikor igenis váltani kell? Igen, létezik.
Nem panaszként kérdezem, hiszen büszke vagyok az elmúlt 25 évemre, de mihez tud kezdeni egy volt „pornós”, akit egy ország a „pornós Kovinak” a „pornókirálynak” ismer? Akinek 4 pornó Oscar-díj van a polcán, milyen más szakmában tud elhelyezkedni? Csupán ott, ahol nem kell magyarázkodni egy esetleges állásinterjún. Ez az MLM. Itt egyedül magamnak kell elszámolnom a teljesítményemmel, csupán a beszélgetőpartnereim kérdezik meg – egyébként egyre kevesebben -, hogy mit keresek én itt.
Miért Biocom, miért Reg-Enor? Mert a sok-sok fogyókúra után végre megtaláltam azt a módszert, amivel úgy tudok lefogyni, hogy nem éhezem, sőt, jókat eszem, nagyokat kajálok. Nincs többé saláta, száraz pulyka-, vagy csirkemell. Helyette van a „nagymama kosztja”. Szalonna, töpörtyű, hurka, kolbász, szalámi, csülök, zsíros kenyér, stb. Ezzel a módszerrel fogytam le tavaly január óta 46 kilót! Ráadásul elmúltak az ismert egészségügyi problémáim: magas vérnyomás, kialakuló cukorbetegség, komoly asztma, ízületi fájdalmak. Jogos ezek után, hogy népszerűsítem a módszert? Ha nem tenném, akkor is megkérdeznék tőlem, hogy mitől fogytam le. Ne mondjam el? Elmondom, és, ha ezzel még pénzt is tudok keresni, utasítsam vissza? Azt is elmondom mindenkinek, hogy még 39-40 kilót fogok lefogyni, mert van még honnan.
Vannak, lesznek is még követőim bőven. A mostani tevékenységemet is örömmel, boldogan végzem.” – (Kovács Kovi István – KKV Marketing csoport/Facebook)

Profilváltás? Lehetséges?

Természetesen! Sőt nagyon sok olyan élethelyzet van, amikor igen is kell. Kovi egy olyan piacon dolgozott, ami átalakult és már nem volt benne akkor lehetőség. Egyébként a pornóipar átalakulását  pont egy másik magyar Gattyán György fogta nagyon jól meg és lett milliárdos.  Visszatérve a Kovira, ő váltott, és a már kialakult személyes márkáját újrapozicionálta. Valójában a pornóhoz is úgy kapcsolták, hogy vele lehetett a legértelmesebben beszélni a témáról, így ha úgy  vesszük a negatív megítélése, hogy pornófilmeket forgatott nem is jön szóba a jelenlegi üzleténél. Sőt ezt ő maga mondta, írta.

MLM? Jól választott?

Rengeteg celeb adja, adta már nevét különböző MLM cégekhez, vagy dolgozott benne, így nem rossz ötlet. Sokan azért keresnek MLM üzleti lehetőséget, mert így valójában nem kell törődni a termékfejlesztéssel, árazással.., továbbá marketing képzésben és egyéb oktatásban is részesülnek. Ezen kívül több előnye is van az MLM-nek, de mindenképpen le kell szögezni, hogy tudni kell jól választani. A legtöbb termékforgalmazással foglalkozó MLM hálózat erre alkalmas is, mivel valóban visszatérő vásárlókat lehet szerzeni, ami hatékonnyá is tudja tenni a munkát, vagyis inkább sokkal több profit van benne. Ehhez kapcsolódik a 138. üzleti ötlet:  – MLM – nyugi, nem őrültem meg, kattints és olvasd el!
Figyelem! Vigyázz az átverős MLM cégekkel!

Ehhez kapcsolódó tartalmak:

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!