Profitálj a foci VB-ből

Gondolom te is várod már a foci VB meccseit. A világon ez az egyik olyan TV műsor is egyben, amit a legtöbben néznek. És ahogy már aktív olvasóink megszokhatták, megnézzük hogyan lehet a tőzsdéhez kapcsolni jelen esetben a foci szurkolást.

Először nézzük meg a Manchester United-et. Főképpen, mert 14 játékos is megy tőlük a világbajnokságra. Ez nem kevés, és a befektetők preferálni fogják ezt. Részvénye is van a cégnek, amivel bármelyik hazai brókercégnél lehet kereskedni. A részvény árfolyam szépen emelkedett az elmúlt két évben, 23 % profitot tudott felmutatni.

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés

A VB végére akár 19 dollár fölé is emelkedhet, benne van a potenciál, hiszen sok játékosuk kint van, tehát érdemes a meccsek mellett a részvény árfolyamra is nézni.

manchester

 

A másik érdekesség a Betfair fogadóiroda részvény árfolyama. Szerintem te is örülnél ha a Szerencsejáték Zrt. tulajdonosa lennél. Majdnem ugyanaz, ha Betfair részvényt veszel, csak külföldi a fogadóiroda. Véleményem szerint egyik legjobban teljesítő cég Európában, mivel az oddsokban mindig nagyobbat tud adni, mint a többi sportfogadó oldal.  Az árfolyamnak van tere felfelé emelkedni, de azért óvatosan kell kezelni ezt a részvényt is. Most néztük meg, június 12-án 17:00-kor már 4 millió font  (1,5 milliárd forint) értékben fogadtak az esti nyitó meccsre a Betfair fogadóirodánál, szóval lesz még itt bevétele a cégnek.

betfair

Forrás: finance.yahoo, sportgéza

Ajánlunk két cikket is, szerintünk érdekel téged:
Coca Cola vs Pepsi
Legyél drogbáró legálisan

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!