Profitálj a foci VB-ből

Gondolom te is várod már a foci VB meccseit. A világon ez az egyik olyan TV műsor is egyben, amit a legtöbben néznek. És ahogy már aktív olvasóink megszokhatták, megnézzük hogyan lehet a tőzsdéhez kapcsolni jelen esetben a foci szurkolást.

Először nézzük meg a Manchester United-et. Főképpen, mert 14 játékos is megy tőlük a világbajnokságra. Ez nem kevés, és a befektetők preferálni fogják ezt. Részvénye is van a cégnek, amivel bármelyik hazai brókercégnél lehet kereskedni. A részvény árfolyam szépen emelkedett az elmúlt két évben, 23 % profitot tudott felmutatni.

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés

A VB végére akár 19 dollár fölé is emelkedhet, benne van a potenciál, hiszen sok játékosuk kint van, tehát érdemes a meccsek mellett a részvény árfolyamra is nézni.

manchester

 

A másik érdekesség a Betfair fogadóiroda részvény árfolyama. Szerintem te is örülnél ha a Szerencsejáték Zrt. tulajdonosa lennél. Majdnem ugyanaz, ha Betfair részvényt veszel, csak külföldi a fogadóiroda. Véleményem szerint egyik legjobban teljesítő cég Európában, mivel az oddsokban mindig nagyobbat tud adni, mint a többi sportfogadó oldal.  Az árfolyamnak van tere felfelé emelkedni, de azért óvatosan kell kezelni ezt a részvényt is. Most néztük meg, június 12-án 17:00-kor már 4 millió font  (1,5 milliárd forint) értékben fogadtak az esti nyitó meccsre a Betfair fogadóirodánál, szóval lesz még itt bevétele a cégnek.

betfair

Forrás: finance.yahoo, sportgéza

Ajánlunk két cikket is, szerintünk érdekel téged:
Coca Cola vs Pepsi
Legyél drogbáró legálisan