KezdőlapTőzsdeProfitálj a londoni magyarokból

Profitálj a londoni magyarokból

-

Több helyen is azt olvasni, hogy már 1 milliónál is több magyar vándorolt ki az Egyesült Királyságba, és főleg Londonba. A Londonban élő magyarok száma már meghaladja a 200 ezer főt is. A magyar cégek is elkezdtek nyitni az ott élő magyarok felé. Itt jön a lényeg, amiből profitálhatunk:”Az angliai magyarokat megcélozva indított mobilszolgáltatást a NordTelekom. A szolgáltatás különlegessége, hogy az Angliában élő magyarok mobilja olcsón, vezetékes tarifával érhető el Magyarországról, miközben a hívott félnél nincs költség, ráadásul a helyi angol, valamint nemzetközi hívások percdíja is kedvező. A NordTelekom Mobile kártyájához angol és magyar mobilszám is tartozik.” (forrás: nordtelekom.hu)

Tudtad, hogy a NordTelekomnak van részvénye? A Budapesti Értéktőzsdén forognak a papírjai, ott lehet kereskedni vele. Egyre több helyen hallom a reklámjukat, főleg a fenti szolgáltatásukat, véleményem szerint a célpiacuk elég nagy ahhoz, hogy ebből felturbózzák a cég bevételét, és persze a befektetők is meglátják a részvényben a fantáziát. A negyedéves jelentéseikből is látszik, hogy a cégnek a 2014-es év jól sikerült, tehát a részvényt így alul árazottnak tartom.

Jelenleg éppen 9 forint alatt tartózkodik az részvény. Véleményem szerint 12-14 forint közé is felmehet a részvény ebben az évben. Persze van bent kockázat, azt aláírom, de ebből tudunk csak jól profitálni. Kockáztatni kell. Ha a részvény 6 forint alá menne, akkor nem érdemes tartani. A részvény ára ahhoz képest alacsony, hogy régebben magasabban volt a részvény, holott az eredményei akkor nem voltak ilyen jók. A várakozások tovább felhajthatják az árfolyamot, nem véletlen, hogy mi is írunk róla.

NordTelekom részvény elemzés
NordTelekom részvény elemzés

[sam_ad id=”86″ codes=”true”]

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek