Profitálj a londoni magyarokból

Több helyen is azt olvasni, hogy már 1 milliónál is több magyar vándorolt ki az Egyesült Királyságba, és főleg Londonba. A Londonban élő magyarok száma már meghaladja a 200 ezer főt is. A magyar cégek is elkezdtek nyitni az ott élő magyarok felé. Itt jön a lényeg, amiből profitálhatunk:”Az angliai magyarokat megcélozva indított mobilszolgáltatást a NordTelekom. A szolgáltatás különlegessége, hogy az Angliában élő magyarok mobilja olcsón, vezetékes tarifával érhető el Magyarországról, miközben a hívott félnél nincs költség, ráadásul a helyi angol, valamint nemzetközi hívások percdíja is kedvező. A NordTelekom Mobile kártyájához angol és magyar mobilszám is tartozik.” (forrás: nordtelekom.hu)

Tudtad, hogy a NordTelekomnak van részvénye? A Budapesti Értéktőzsdén forognak a papírjai, ott lehet kereskedni vele. Egyre több helyen hallom a reklámjukat, főleg a fenti szolgáltatásukat, véleményem szerint a célpiacuk elég nagy ahhoz, hogy ebből felturbózzák a cég bevételét, és persze a befektetők is meglátják a részvényben a fantáziát. A negyedéves jelentéseikből is látszik, hogy a cégnek a 2014-es év jól sikerült, tehát a részvényt így alul árazottnak tartom.

Jelenleg éppen 9 forint alatt tartózkodik az részvény. Véleményem szerint 12-14 forint közé is felmehet a részvény ebben az évben. Persze van bent kockázat, azt aláírom, de ebből tudunk csak jól profitálni. Kockáztatni kell. Ha a részvény 6 forint alá menne, akkor nem érdemes tartani. A részvény ára ahhoz képest alacsony, hogy régebben magasabban volt a részvény, holott az eredményei akkor nem voltak ilyen jók. A várakozások tovább felhajthatják az árfolyamot, nem véletlen, hogy mi is írunk róla.

NordTelekom részvény elemzés
NordTelekom részvény elemzés

[sam_ad id=”86″ codes=”true”]

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!