Rallyzik az orosz tőzsde, közel 30%-ot emelkedett…!

Gondoltad volna, hogy az orosz tőzsde a rossz hírek ellenére is felfelé megy? Pedig így van. A Bloomberg grafikonjából kiderül, hogy február 16-ig az orosz tőzsde 28%-ot tudott emelkedni. A grafikonból kiderül, hogy az európai tőzsdék nagyon jól szerepeltek az év első másfél hónapjában. Ezzel szemben az amerikai SP500 index meg sem közelített a 2%-ot. Az európai tőzsdéknek az is jót tett, hogy bejelentette az EKB a kötvényvásárlási programját.  

Az oroszokra persze nem az előbbi hatott, inkább az olajár megtorpanása. Nem véletlen, hogy mi is írtunk már arról, hogy néhány orosz részvényt érdemes lesz vásárolni. Pl. az orosz bankokat. A Sberbank az elemzésünk óta feljebb is ment. Kattints ide és olvasd el mit írtunk róla. Aki hallgatott ránk, 17% profitot tudhat magáénak.

Az orosz tőzsde rallyja - Bloomberg
Az orosz tőzsde rallyja – Bloomberg

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!