KezdőlapGazdaság és üzletRandom névjegykártyából új üzleti kapcsolat, megbízás...

Random névjegykártyából új üzleti kapcsolat, megbízás…

-

Az alcím az is lehetne, hogy: Így szerezz ügyfelet/kapcsolatot egy névjegykártyából, hideghívásból! A Coffice Budapest egy coworking kávézó (sajnos már megszűnt), és egy üzleti esemény után azt találták ki, hogy az ott lévőktől a névjegykártyát összegyűjtik, beleteszik egy üvegbe, majd azt a pulthoz teszik (így a későbbi vendégek is hasznosíthatják a névjegykártyákat). Ez a fenti képen látszik is. Mit tudsz ezzel csinálni? Kezdő és már meglévő vállalkozásoknak is ez egy jó lehetőség lehet kapcsolatépítésre is. Miért? Hogyan? Kiderül a következő bekezdésekben.

A Minneren már volt szó a hideghívásról, a telemarketingről. Egy cikkben (kattints ide, olvasd el!) például leírtam egy jó kis scriptet (előre megírt szöveg telefonhíváshoz), és még egy videót is beágyaztam egy telefonhívásról, amiből már sokat tanulhattál.

Ez az “üvegben a névjegykártya” dolog egy jó lehetőség, mert jó hivatkozási alap, jó apropó, hogy miért is hívtál egy idegen embert. Én fel is hívtam azonnal néhány potenciálist (egyébként mindegyiket érdemes lenne, mert a kapcsolatépítés nagyon fontos), és ez volt a szövegem.
“Mándó Milán vagyok a Minner.hu -tól, és azért hívtam fel, mert a Coffice Budapestben ülök éppen, és megtaláltam a névjegykártyáját egy üvegben, amit tegnap este kitettek….”
Innen már meg volt a beazonosítás is. Sőt nekem is könnyebb volt telefonálni, mivel olyan, mintha nem teljesen egy idegen embert hívtam volna (pedig DE). Én természetesen a pultost már kikérdeztem mi volt az esemény…, de ettől még mindenre rákérdeztem akivel telefonáltam. Mivel a beszéltetés lényeges a hideghívásnál.
A többi már történelem, kb. a telefonhívástól számított 30 percen belül már tárgyaláson voltam az egyik cégnél.

Ajánlom figyelmedbe a videós kapcsolatépítés oktatásomat. 16 000 forintba kerül, de ez tényleg alacsony befektetés összeg a későbbi haszonhoz képest. Tudod! Nem erőszak a disznótor. Kattints ide és bárhol, bármikor meg tudod nézni a videókat, utána pedig a tanítványok között meg is lelheted az első üzleti kapcsolatodat, lesz kin “gyakorolni” a tanultakat. (Hamarosan újabb anyagokkal bővül az oktatás, azt is el fogod érni később).

Ehhez kapcsolódó tartalmak: 

 

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek