Saccolj! Mennyi működő vállalkozás van Magyarországon? Eredmény a cikkben!

A KSH negyedévente frissülő statisztikát vezet arról, hogy mennyi vállalkozás működik itthon. Először én is meglepődtem az adatokon, és azonnal azt kerestem, hogy vajon kit számoltak bele, milyen cégformákat, mi a módszertan… És áhhá, meg lett, miért annyi. Igazából mindenki benne van, aki él és mozog, és vállalkozó, még az őstermelők is. Az adat:

1 716 315 vállalkozás működik itthon.

Ebből 531 228 a társas vállalkozás, a többi vagy egyéni vállalkozás vagy pl. őstermelő.

Képernyőfelvétel (539)Képernyőfelvétel (540)Képernyőfelvétel (541)

Adjunk el nekik valamit! Nézd meg a vállalkozási ötleteket, mert több olyat is találsz a Minneren, ami vállalkozásoknak nyújtott szolgáltatást ad, vagy terméket ad el! Kattints ide! 

Forrás: KSH
Fotó: Dimitris Kamaras/Flickr

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!