Schóbert Norbi 100 millió forint értékeben vásárolt cége részvényeiből

100 millió forint feletti értékben vásárolt az elmúlt hetekben Schóbert Norbert a Norbi Update részvényekből. Tavaly a részvénykibocsátással körülbelül 800 millió forintot nyert, tehát ennek egy részét máris vissza forgatta. A forgalmat is megnövelte, mivel eddig átlag napi 1 millió forintos forgalom volt a részvényen, most ez felment az elmúlt 5 napban 4 milliós átlagforgalomra, míg 30 napos átlagforgalom 10 millió forint. Norbi nem egyszerre vásárolt, hanem több kisebb (milliós) csomagokban vásárolt.

Egy kis életet vitt legalább a részvénybe. Aki szeretné látni, mikor mennyit vett, ő kattintson ide, ahol a BÉT honlapján a Norbi Update részvény közzétételei láthatóak. A vezető állású személyek részvénytranzakcióit ilyen közleményekben láthatjuk.

A részvény még mindig tartja magát, és 900 forint alá nem igen megy. Norbi részvényvásárlása bizalmat kelthet a befektetőkben, hiszen ő mégis bennfentes személy, látja a cég működését. A cég szépen lassan terjeszkedik, több  városban is nyílt már boltjuk, például Londonban is.
2 hónap és jön az éves jelentésük, azt érdemes megvárni, részvény befektetés előtt.

[sam_ad id=”86″ codes=”true”]

Fotó: sikerado.hu

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!