Schóbert Norbi 100 millió forint értékeben vásárolt cége részvényeiből

100 millió forint feletti értékben vásárolt az elmúlt hetekben Schóbert Norbert a Norbi Update részvényekből. Tavaly a részvénykibocsátással körülbelül 800 millió forintot nyert, tehát ennek egy részét máris vissza forgatta. A forgalmat is megnövelte, mivel eddig átlag napi 1 millió forintos forgalom volt a részvényen, most ez felment az elmúlt 5 napban 4 milliós átlagforgalomra, míg 30 napos átlagforgalom 10 millió forint. Norbi nem egyszerre vásárolt, hanem több kisebb (milliós) csomagokban vásárolt.

Egy kis életet vitt legalább a részvénybe. Aki szeretné látni, mikor mennyit vett, ő kattintson ide, ahol a BÉT honlapján a Norbi Update részvény közzétételei láthatóak. A vezető állású személyek részvénytranzakcióit ilyen közleményekben láthatjuk.

A részvény még mindig tartja magát, és 900 forint alá nem igen megy. Norbi részvényvásárlása bizalmat kelthet a befektetőkben, hiszen ő mégis bennfentes személy, látja a cég működését. A cég szépen lassan terjeszkedik, több  városban is nyílt már boltjuk, például Londonban is.
2 hónap és jön az éves jelentésük, azt érdemes megvárni, részvény befektetés előtt.

[sam_ad id=”86″ codes=”true”]

Fotó: sikerado.hu