Schobert Norbi milliókat kaszálhat

Schobert Norbert cége tőzsdére fog menni. A Norbi Update Lowcarb Nyrt lett az eddigi zárt részvénytársaságból. Ezzel megkezdték az átalakítást, hogy a Budapesti Értéktőzsde standard kategóriájába bevezessék. A tőzsdére bocsátást a Buda-Cash Brókerház bonyolítja le. A vállalat szép kis nyereséget tudott felmutatni 2013-ban is, 47 millió osztalékot kifizetett, szinte az egész mérleg szerinti eredményt.

Norbiék további boltok nyitását tervezik Romániában, Ausztriában, Németországban, Csehországban. (forrás: napi.hu)

Persze a Budapesti Értéktőzsde alacsonyabb kategóriájában a forgalom nagyon alacsony, és sokszor olyan kockázatos ott kereskedni, minta valaki penny stock részvényt vásárolna. A befektetők mégis biztosan várni fogják a kibocsátást, és a BÉT-nek is jót tesz majd a kibocsátás.

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés
Nem is olyan régen a GoPro részvény kibocsátásáról írtunk, persze ők az amerikai tőzsdére mentek ki, két nap alatt már 60%-os emelkedést tudott felmutatni a részvény.

Foto: sikerado.hu

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!