Segített neked a Minner? Meséld el az üzleti sztorid!

Dátum

Megosztás

Több mint 8 éves a Minner.hu és eközben sokan inspirálódtatok vállalkozási ötleteinkből, marketing és üzleti tippjeinkből, zárt üzleti csoportunk posztjaiból, eseményeinkből, képzéseinkből, podcastokból… és még sorolhatnám. Időnként kapunk visszajelzést, de szeretnénk még mélyebben megismerni mit is használtok ebből a sok információból, vagy hogyan inspirálódtok. Szeretnénk megismerni, hogy hol tudtunk a legjobban segíteni, szeretnénk motiválni magunkat is ezekből a sztorikból és persze titeket is. Most te fogod elérni azt, hogy erőt adsz másoknak azzal, hogy leírod a sztorid (és persze nekünk is).

Meséld el, hogy a Minner miben segített! Ötletet adott? Kihozott a mélypontból? Új célt adott?

Fontos! Mi nem akarjuk elvenni senkitől a sikert. Tudjuk, hogy minden a megvalósításon múlik, a beletett időn, a Minner katalizátora a vállalkozásod mindennapjaiban.

Az említett adatkezelési tájékoztató

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!