Sportfogadás egy tőzsdés szemével

Mi köze a tőzsdének a sportfogadáshoz? Elvileg semmi. Mégis egy-két stratégiát, meglátást átemelve új színt lehet vinni a sportfogadásba. A tippmixPro felkért egy érdekes projektre, ami tulajdonképpen az, hogy teljesen más meglátásból különböző tippeket, stratégiákat, ötleteket írjak a Minner.hu-n. Vágjunk is bele!

Figyelem! Többször fogok írni a tőzsdéről is, mert picit ahhoz hasonlítom majd a sportfogadást, abból fogok ötleteket meríteni. De, itt ez kőkemény sportfogadás!

Alulértékelt – Felülértékelt
Amikor egy részvény alulértékelt, akkor a legjobb venni, mert a befektetők nem vásárolják még a részvényt, mégis alacsony, és néhány hónap, esetleg év alatt csúcsokat dönt az árfolyam. Ilyen volt például nemrég a Facebook részvény. A labdarúgásban  más a helyet, itt évad elején érdemes figyelni a még alulértékelt csapatokat, mert a bukmékerek még nehezebben állítják be rájuk az oddsokat. Tehát, ott matematikailag is több esélyünk lehet. Ilyenkor annak a csapatnak a győzelmére sokkal nagyobb oddsokat kapunk, sőt a döntetleneket is érdemes figyelembe venni. Később a kalkulációnál majd meglátod.
A felülértékelt részvények már túlfűtöttek, olyankor várható a nagyobb árfolyam esés. Fociban ez úgy néz ki, hogy a csapatok általában az előző években 5-8. hely környékén lehettek, és az új szezonban viszont hátrébb csúsznak. Ilyenkor alacsonyabb oddsokat kapnak ezek a csapatok a szezon elején , nos érdemes lesz ezek ellenfeleire tenni, mert ott matematikailag is magasabb oddsot kapunk.

Statisztikák gyűrűjében? Hírekre kereskedés, akarom mondani fogadás?
A tőzsdében sem szabad csak a statisztikákra hagyatkozni, ott is sokat dönt az ún. fundamentum. Persze több olyan esemény van, amit nem láthatunk előre, mégis kellő körültekintéssel, és adatok begyűjtésével előnyre tehetünk szert. Több weblapot is fel fogok sorolni a következő cikkekben, amiket érdemes figyelni, és jegyzetelni, amikor sportfogadni szeretnél.
Mi az a hírekre való fogadás? Nem vagyok egy nagy focidrukker, de a csapatokkal tisztában vagyok, illetve többször is nézek meccseket. Én is tudom, hogy sokszor egy-egy játékos hiányán is múlhat egy-egy meccs kimentele. Illetve egyéb hírek, események is befolyásolhatják. Na, és itt jön be a hírekre fogadás. A meccs előtt érdemes figyelni a csapatok körüli híreket, erre jó lehet a google is, a hírszájtok (külföldiek is), de akár a csapat Facebook, Instagram, Twitter oldala is. Ennek az a lényege, hogy látsz egy hírt, például a kulcsjátékos lesérült, de az még nem látszik sehol, az oddsokat sem módosították. Nos máris tudsz fogadni még a meccse előtt! Figyelem NEM élő fogadásról írok! Hanem ezt meccs előtt fogadod még meg, figyelve arra, hogy nem módosították az oddsokat.

[sam_ad id=”108″ codes=”true”]

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!