Sprint Nextel és T-Mobile egyesülés

2 hónapja írtunk a Sprint Nextel cégről.  Jelenleg az árfolyamot a T-Mobile és a Sprint egyesülése körüli hírek mozgatják. Fontos tudni, hogy így a két cég egyesülésével egy komoly konkurenciája lehetne a két nagyobb vállalatnak, a Verizonnak és az AT&T-nek. A befektetők még kivárnak, de az árfolyam már így is szépen emelkedik felfelé. Az előző cikkünkben jól láthatóak a cégek közötti erőviszonyok, persze az amerikai piacon nézve.

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés
A Sprint árfolyama átlépte a 9 dolláros küszöböt, és próbál kitörni a csökkenő trendből. A legutóbbi cikk óta tehát 6,6%-ot emelkedett. A 7,5 dolláros szint meg is fogta az árfolyamot, ez várható volt is, alatta már komoly esés lett volna. Így sokkal valószínűbb az emelkedés. Az egyesülésre érdemes odafigyelni, és böngészni a híreket.sprint majus

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!