Startupok az OTC piacon

Írtunk már cikket a penny stockokról, magyarra lefordítva filléres részvényekről. Aki OTC piacon kereskedik, neki azt hiszem adrenalinnal nincs gondja. De nézzük bele startup szférához közel álló cégek részvényeibe. Igaz a papírok csak az OTC piacon forognak, de képzeljük csak el, hogy a 0,3 dolláron lévő részvényünket kibocsátják a részvénypiacon (pl. NASDAQ) 5-10, vagy akár 20 dollárért, mindjárt máshogy állnánk ezekhez a startup cégekhez. A most hozott példámban az első cég már régebb óta tevékenykedik (nem is igazán startup, de manapság mi nem az…), a másik részvényre már mindenki rábökheti, hogy az, mivel mobilappot fejleszt.

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés
A New Leaf Brands Inc (Ticker: NLEF)  fő tevékenysége gyümölcslevek készítése. Az árfolyama tegnap 85,48%-ot emelkedett. A cég folyamatosan vezeti be új termékeit, lehet benne még további potenciál.

penny_nlef

 

A következő példánk a Pingify International Inc. Erre a vállalatra igazi startupként tekinthetünk, mobilalkalmazásban utazik, innovatív, akár felvásárlás előtt is állhat. Igaz tegnap 56,68%-ot esett, bár előtte emelkedett szépen, így nem tekinthető veszélyes részvénynek. Volt már a részvényárfolyam 1,4 dolláron is. A forgalom májusban nőtt meg olyan nagyra, hogy foglalkozik már velük a média is (mi is). Érdemes lehet elgondolkodni a részvényvásárláson. További infók a www.pingify.com oldalon.

penny_pingfy

 

forrás: yahoo/finance, pingify.com

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!