Steve Jobsot lehülyézték, amikor elmondta az ötletét

Steve Jobs újító volt több területen is. Illetve makacsul ragaszkodott elgondolásaihoz, így természetesen nem mindenkinek tetszettek a merészebb ötletei. Szerinted volt a környezetében olyan, aki lehülyézte és azt mondta, ez nem kell majd senkinek, nem lesz ebből pénz…. persze, hogy volt. Igaz, az USA-ban kicsit optimistábbak az emberek, de még ott is. És akkor a kis felvezető után térjünk is rá a lényegre. Már sejted miért írtam ezt a cikket?

Igen, regetegen vannak abban a cipőben, hogy a környezetükben hülyének nézik, mert belevágott egy új vállalkozásba. Sajnos ez sok minden miatt így van. Figyelem! Durva lesz, de igaz. A legtöbben irigységből sem tudnak azonosulni a te lelkesedéseddel, a te ötleteddel. Lehetséges, hogy rá sem látnak a piacodra. Az emberek nem tudják beleélni teljesen magukat az ötletedbe, mert az benned született meg.

Jöjjön a Minner tipp!!!
Hallgasd meg mindenki véleményét, de szelektálj. Ha valaki azt mondja, hogy nem fog menni, vizsgáld meg, miért mondja. Bátran beszélj a vállalkozásodról, ötletedről. Tudod miért? Mert jó kibeszélni magadból, miközben beszélsz a válllalkozásodról valakinek, új ötleteid jöhetnek, meggyőzöd magad szinte, hogy oké jól haladsz, vagy épp az ellenkezőjéről. Igen! Azt mondom, hogy csak azzal, hogy beszélsz róla, magadnak teszel jót. Ha kitartó leszel, eléred a célod, és sikeres leszel!

Olvasd a Minnnert! Inspirálódj a több száz vállalkozás ötletből, illetve a többi cikkből.

Ehhez kapcsolódó tartalom:
Ismerőseid nem hallgatnak meg a vállalkozás ötleteddel kapcsolatban? Vagy nincs kinek elmondani?

Fotó: Wikipédia

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!