Strapabíró öltönyben futotta le a félmaratont – Óriási marketing fogás

Van egy okos ruhával foglalkozó startup, a  Ministry of Supply. Igen, jól olvasod, mindent okosítanak. Sok-sok kütyüt beletesznek öltönybe, ingbe, gatyába… Ez a cég viszont nem csak ezzel, hanem strapabíró ruhadarabokkal is foglalkozik. Így egy olyan öltönyt terveztek, ami nagyobb teherbírásnak is ellenáll, például futásnak….

Gihan Amarasiriwardena a vállalat CEO-ja már régóta tesztelte futásra az öltönyt, legtöbbször reggelente futáshoz. Egy tippet már adott is, nyakkendőtű nélkül ne kezdj el futni öltönyben. Nos Gihan úgy döntött, lefut egy félmaratont. Kollégája ezt kamerára is vette, mivel ez egyben egy Guiness-rekord kísérlet is volt. Az öltöny ellenére 1:24:41 alatt lefutotta a távot. Persze kicsit megizzadt, de az öltönynek semmi baja nem lett.

Az akciójuk még december elején volt, a FastCompany pár napja hozta le a cikket róla, így került az én látókörömbe is.

oltony_felmaraton2

Mi ez, ha nem gerillamarketing? Erről itt olvashatsz többet >>> Gerillamarketing tippek, trükkök, ötletek – így csináld

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!