Számlázni jó! A számlagyáros. – Ezt el kell olvasnod!

Számlázni jó! A számlagyáros. – Ezt el kell olvasnod!

A Gazdasági Rádióban (most már Trend FM) többször hallottam a Kulcs-Soft reklámját, és a Számlázni jó! szlogen már akkor megtetszett. Egy vállalkozás életében a legjobb dolog számlát kiállítani, valahogy így hangzott a szlogen. Sokszor meglepődnek az emberek, amikor javaslom, hogy nézzenek körül a Budapesti Értéktőzsde minden részvényszekciójában, mert találnak meglepetéseket. Itt van pl. a Kulcs-Soft! Most néztem, hogy sajnos lemaradtunk az osztalék fizetéséről, pedig májusban 10%-ot fizetett. Na, de olvasd csak tovább a cikket!

A Kulcs-Soft könyvelő programokat, ügyviteli rendszereket, bérprogramokat értékesít cégeknek. Ez bár nem hangzik valami izgalmasnak, viszont óriási pénz van benne. Több mint 1 milliárd forint bevétele van a cégnek évente ebből a tevékenységből. Az érdeklődésemet az keltette fel, hogy ránéztem a pénzügyi eredményeire, és szép növekedést figyeltem meg benne. Évente több mint 10%-ot növekedett az elmúlt 3 évben a bevétele, és 2015-ben még az adózott eredményét is közel meg tudta duplázni az előző évhez képest. És májusban még 10% osztalékot is fizetett? Itt már nincs mit tenni!

Kulcs-Soft részvénytulajdonos leszek! Minden adatot a Bet.hu -n találtam (ez a Budapesti Értéktőzsde honlapja), ezek között te is tudsz kutatni. Meg fogsz lepődni milyen cégek vannak fenn a tőzsdén!

Szeretnéd először begyakorolni a tőzsdét, a kereskedést? Akkor kattints ide, és töltsd le a belinkelt ebookot, melyből már kellő rálátásod lesz a tőzsdére!

A tőzsde rovatot a HotForex szponzorálja.
[sam_ad id=”116″ codes=”true”]