Számlázni jó! A számlagyáros. – Ezt el kell olvasnod!

A Gazdasági Rádióban (most már Trend FM) többször hallottam a Kulcs-Soft reklámját, és a Számlázni jó! szlogen már akkor megtetszett. Egy vállalkozás életében a legjobb dolog számlát kiállítani, valahogy így hangzott a szlogen. Sokszor meglepődnek az emberek, amikor javaslom, hogy nézzenek körül a Budapesti Értéktőzsde minden részvényszekciójában, mert találnak meglepetéseket. Itt van pl. a Kulcs-Soft! Most néztem, hogy sajnos lemaradtunk az osztalék fizetéséről, pedig májusban 10%-ot fizetett. Na, de olvasd csak tovább a cikket!

A Kulcs-Soft könyvelő programokat, ügyviteli rendszereket, bérprogramokat értékesít cégeknek. Ez bár nem hangzik valami izgalmasnak, viszont óriási pénz van benne. Több mint 1 milliárd forint bevétele van a cégnek évente ebből a tevékenységből. Az érdeklődésemet az keltette fel, hogy ránéztem a pénzügyi eredményeire, és szép növekedést figyeltem meg benne. Évente több mint 10%-ot növekedett az elmúlt 3 évben a bevétele, és 2015-ben még az adózott eredményét is közel meg tudta duplázni az előző évhez képest. És májusban még 10% osztalékot is fizetett? Itt már nincs mit tenni!

Kulcs-Soft részvénytulajdonos leszek! Minden adatot a Bet.hu -n találtam (ez a Budapesti Értéktőzsde honlapja), ezek között te is tudsz kutatni. Meg fogsz lepődni milyen cégek vannak fenn a tőzsdén!

Szeretnéd először begyakorolni a tőzsdét, a kereskedést? Akkor kattints ide, és töltsd le a belinkelt ebookot, melyből már kellő rálátásod lesz a tőzsdére!

A tőzsde rovatot a HotForex szponzorálja.
[sam_ad id=”116″ codes=”true”]

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!