Szerszám nagykereskedés, webáruház tulajdonosok számára is

Dátum

Megosztás

Ki ne tudná a legjobban, hogy mire van szüksége egy online shopnak, mint az, aki már több mint 10 éve ott van a kiskereskedelmi piacon! Így megtapasztalta, milyen a te oldaladon lenni, mire van neked is szükséged. Így jött létre a Szerszámnagykereskedés. A nagykereskedők nem veszik figyelembe azt, hogy online teljesen más szolgáltatásokat igényelnek a partnerek, mint egy fizikai üzlettel rendelkező kereskedő. A Szerszámnagykereskedés pont ezt oldja meg, mindezt az előbb említett több mint 10 éves kereskedelmi tapasztalataikra is hivatkozva. Nézzük meg, mit is kapsz! 

Előnyök, hogyha a barkács shopodat a Szerszámnagykereskedés partnereként üzemelteted:

 • 6000 termék, különböző márkáktól – Néhány példa: Topex, Neo tools, Graphite, Verto
 • Kezdő barkácsolástól az ipari szintig kiszolgálják a partnereket. Ez azt jelenti, hogy ezen a széles spektrumú területen a célcsoportodat könnyedén be tudod lőni (érdemes egy szűk célcsoportot választani), megfelelő mennyiségű és minőségű termékkel tudod ellátni a vásárlóidat, és így törzsvásárlóid lesznek. 
 • Adatok, amiket azonnal be tudsz importálni a webshopodba: 
  Webáruház tulajdonosként tapasztalhatod, hogy sok esetben a termékmegnevezésen és cikkszámon kívül nagyon kevés adatot kapsz meg a partnertől. Itt azonnal úgy érzed, mintha egy

  Trabantból ülnél át egy Ferrariba.

  Nézzük is, miket kapsz meg webshopként: 
  • termék súlya
  • kiszerelés
  • rövid, hosszú leírás
  • több kép a termékről, stúdió minőségű képek
  • videók, 3D-ben felvett termékképek
  • keresési rendszerhez, szűrősi modulhoz szükséges információk, termékparaméterek (a keresőd még jobb lesz)
  • raktárkészlet-követés, a nagykereskedő vállalatirányítási rendszerétől kapod az adatokat 
  • API kapcsolat, amin készlet adatokat kérdezhetsz le, vagy akár rendelésed is leadhatod
  • kapcsolattartót kapsz, méghozzá dedikált értékesítő kollégájuk fog segíteni. 

Minden eszközt, feltételt megkapsz ahhoz, hogy sikeresen működtesd a barkács webáruházadat. 

Kedvezményrendszer a partnereknek. Hogyan tudsz még jobb árat kapni?

A Szerszámnagykereskedés is természetesen tisztában van a piaccal, az árversennyel. Ezért, hogy partnerként versenyképes legyél, 5 szintű kedvezményrendszert vezettek be. A rendszerben látod, hogy mit kell elérned a következő kedvezményszinthez, mindent transzparensen látsz, mindenki így azonos feltételeket kap. 

Mit mond a Minner? 

Ha egy vállalkozás evolúcióját nézzük, akkor a Szerszámkereskedés a nagykereskedelmi tevékenységét pont jó időben indítja. Ők a kiskereskedelemről szeretnének nőni, és kiaknázni még jobban az ott összegyűlt tapasztalatokat. Az ő oldalukról nézve is ez egy jó döntés, és a csatlakozó partnerek irányából is egy igazán izgalmas lehetőség. Ez egy izgalmas piac. Kinek lehet jó?

 • Induló shopoknak, mert egyszerűen juthatnak készlethez és termékadatokhoz, 
 • vagy akár olyan több termékes webshopoknak, akik horizontálisan kívánják bővíteni a termékkínálatukat, 
 • illetve minden egyéb e-kereskedőnek, akinek az elsődleges célpiaca a 25-60 éves családos férfi, hiszen ők veszik ezeket a termékeket. 

A Szerszámnagykereskedéssel egy izgalmas cikksorozatot készítünk, amelynek első részét látod most. Már látom, hogy a következő tartalmak még jobban rá fognak döbbenteni téged, hogy érdemes ilyen területen működtetni webáruházat, és érdemes minél előbb jelentkezni a Szerszámnagykereskedés partnerének, mert bizony erről a lehetőségről most sokan fognak hallani! A következő cikkekben barkács webáruház működtetésével kapcsolatos információkat, üzleti modelleket, célcsoportokról információkat, sales tippeket olvashatsz majd. Addig is nézd meg bővebben az ajánlatukat! Már azonnal látod a termékeiket is! Érdemes ránézni! 

Kapcsolódó cikkek:

Fotó: Envato License

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!