Szuperhős figura a te, vagy ismerősöd arcával? Menő?

Előző cikkünkben már említettük a miniMe szobrocskát, aminek a lényege az, hogy bescannelnek téged tetőtől talpig (vagy akit szeretnél), majd 3D nyomtatóval kinyomtatnak 15-20 centiméter magas figuraként. Tovább gondolva nem nehéz eljutni ahhoz, hogy valamelyik kedvelt szuperhős bőrébe bújjunk. Így akár Superman, Zöld Íjász, Hulk :), Pókember (maszk nélkül persze), Luke Skywalker (azaz jedi lehetsz), Amerika Kapitány, Thor…..is lehetsz.

Erről először a Basiliskus3D irodájában hallottam ottjártamkor. Mesélték, hogy bejött egy illető és egy Zöld Íjászos miniMe figurát akart a saját arcával. Ezt könnyedén meg is tudták valósítani, mivel csak az arcot kellett bescannelni és azt rátenni a 3D-s modellre, és úgy kinyomtatni a figurát.

Így például a cikkben látható Superman-es figurára egyszerűen rá tudják helyezni a 3D-ben bescannelt arcodat.

 

Vegyél részt a Minner.hu nyereményjátékán, és legyen tiéd a 3DB miniMe egyike, amivel ezt is könnyen meg tudják valósítani! Kattints ide a részletekért!

[sam_ad id=”78″ codes=”true”]

Forrás: thingiverse, basiliskus3d

 

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!