Szuperhős figura a te, vagy ismerősöd arcával? Menő?

Előző cikkünkben már említettük a miniMe szobrocskát, aminek a lényege az, hogy bescannelnek téged tetőtől talpig (vagy akit szeretnél), majd 3D nyomtatóval kinyomtatnak 15-20 centiméter magas figuraként. Tovább gondolva nem nehéz eljutni ahhoz, hogy valamelyik kedvelt szuperhős bőrébe bújjunk. Így akár Superman, Zöld Íjász, Hulk :), Pókember (maszk nélkül persze), Luke Skywalker (azaz jedi lehetsz), Amerika Kapitány, Thor…..is lehetsz.

Erről először a Basiliskus3D irodájában hallottam ottjártamkor. Mesélték, hogy bejött egy illető és egy Zöld Íjászos miniMe figurát akart a saját arcával. Ezt könnyedén meg is tudták valósítani, mivel csak az arcot kellett bescannelni és azt rátenni a 3D-s modellre, és úgy kinyomtatni a figurát.

Így például a cikkben látható Superman-es figurára egyszerűen rá tudják helyezni a 3D-ben bescannelt arcodat.

 

Vegyél részt a Minner.hu nyereményjátékán, és legyen tiéd a 3DB miniMe egyike, amivel ezt is könnyen meg tudják valósítani! Kattints ide a részletekért!

[sam_ad id=”78″ codes=”true”]

Forrás: thingiverse, basiliskus3d

 

 

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!