Támadják külföldön Erdogant is, ahogy Orbánt is

Törökország miniszterelnökéről se jelennek meg jó cikkek a nyugati sajtóban, ahogy Orbán Viktorról sem. Jan-Werner Müller politológus most Erdogant (Törökország miniszterelnöke) kritizálja. A korrupcióról is sokat ír, és megemlíti újra Orbánt is. A török helyzetre sajnos jót nem is lehet mondani, újra megválasztották Erdogant, így ott is a nép döntött. A török líra jelenleg nem azért gyengül mert megválasztották, hanem mert további kamat csökkentést vetített előre.

A dollárral szemben átlépte a líra a 2,1200-ás szintet, ahogy előző cikkünkben előrevetítettük, ez a szint felett dinamikusan elkezdett gyengülni a török fizetőeszköz. Jelenleg újra egy határon mozog, 2,1500-az a szint ami körül táncol az árfolyam, ha újra elindul felfelé a 2,1855 újra megcélozhatja, és gyengülhet tovább. Az előbb említett szint alatt inkább oldalazás várható.

usdtry_aug

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!