Tarol a Youtubeon a félpucér szakácsnő

Ez a tartalom felnőtt tartalom! Vagyis elvileg az, gyakorlatilag semmi olyan nincs benne, amit nem láthat egy fiatal például a strandon. Viszont most foglalkozzunk inkább a félpucér, bugyiban főző szakácsnővel. Szóval már a videóbloggerkedésről több tartalmat is készítettem itt a Minneren, így ezzel a bejegyzéssel is rá akarom terelni a figyelmed a Youtube-ból való pénzszerzésre. Már néhány hete találkoztam a Naked Chef nevű Youtube videó sorozattal, így amikor újra látóterembe került, gondoltam meg is írom ezt egy bejegyzésben.

Nem azt mondom, hogy érdemes lemásolni, mindenesetre érdekes ötlet. Az első videóját már 1 milliónál is többször nézték meg. A címben kicsit persze túloztam, annyira nem tarol a Youtubeon a hölgy, mivel nincs mögötte megfelelő marketing, bár 1 millió nézettség mégis több mint néhány száz. Igaz? Mindenesetre jól megoldott azt, hogy a nézők szinte semmit se lássanak. A videó alatt folytatom!

A Youtubeon még mindig lehetőséged van berobbanni, vagy szépen felépíteni egy Youtube csatornát, és hozzá kapcsolódó szolgáltatást árulni, vagy szponzorokat keresni. Nem azt mondom, hogy félpucér videókat készíts (arra más platfomrok is léteznek), hanem azt mondom, hogy legyél kreatív. Még egy új recept csatornából is ki lehet sok mindent hozni.
Erről szól a 68. vállalkozást ötlet: Indíts vállalkozást: 68. ötlet – Saját főzőműsor a Youtubeon

Fotó: Youtube

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!