Tartja magát a Norbi részvény

Amennyiben néznek tvt, láthatták már többször a Norbi Update reklámját Andre Agassi szereplésével. Azt tehát láthatjuk, hogy tényleg elkezdték jobban promótálni, és felhasználják Agassit. A részvénypiacon eddig elég jól megállta a helyét a részvény, vagyis nem zuhant be, és 1000 forint körül mocorog.

A forgalom nagyon alacsony, az elmúlt 5 napban 1 millió Ft forgalom volt rajta. Ma nyitás előtt 1005 forinton áll az árfolyam. Tudomásunk szerint sok kisbefektető is vett a részvényből.

Előző cikkünkben picit párhuzamba hoztuk a Starbucks részvénnyel, igaz erős összehasonlítás, de mi mégis picit hozzá hasonlítottuk.

Merre tovább? Ez függ az eredményüktől is, én megvárnám a jövő évet, amennyiben vásárolni szeretnék belőle. Kíváncsi leszek az éves eredményükre, főleg az akkori árfolyamon számolva. Itt most érdemes lesz számolni egy jó kis PE mutatót. Igaz utálom az ilyen mutatókat számolni, mert sokszor felesleges, de ebben az esetben jó támpont lehet, hogy drága, vagy olcsó a Norbi részvény.

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!