Te beülnél a Tesla-ba?

A címben jó hülye kérdést tettem fel, igaz? Ki ne akarna az autóba beleülni. Viszont én a részvényére gondolok első sorban. A Tesla tavaly nagyot durrantott, és eladási számai felülmúltak minden várakozást (pedig volt olyan időszak, hogy nem úgy tűnt, hogy sikerülni fog). 2015-ben 50.580 darab elektromos autót adott el a Tesla Motors. Sokan úgy vélték, hogy nem lesz képes egy évben több mint 50 000 autót eladni, ők erre mégis rácáfoltak. Sőt 2015 utolsó negyedévében megdöntötték eddigi saját rekordjukat. 17.400 autót szállítottak le.

tesla eladás statisztika

 

2015-ben a Tesla autók szoftverét úgy frissítették, hogy részben önvezető autókat varázsoltak belőlük. Ha befektetni szeretnél, akkor most érdemes a Tesla-val foglalkozni. A cégnek jelenleg az elektromos autók piacán nincs nagyobb versenytársa, de a legnagyobb autógyártók is erősen ráálltak erre a piacra, így valószínűleg néhány év alatt változás lehet a piaci részesedésekben. A Tesla a 3-as modellel szeretne az olcsóbb kategóriába is belekerülni, így az alsóbb kategóriát is meg fogja már célozni, a fejlesztései már jól állnak, és jövőre már meg is fog jelenni.

Az árfolyam újra visszatért az emelkedő trendbe, és most a trend alján be lehet lépni. Most az árfolyam azoknak is kedvez, akik csak rövid távon, spekulációs céllal akarnak beszállni.

Tesla Motors részvény elemzés - finviz.com , minner.h
Tesla Motors részvény elemzés – finviz.com , minner.hu

Forrás: Tesla Motors Magyarország/Facebook
Forrás: Tesla Motors

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!