Te is lehetsz részvénytulajdonos

Egy új cikk sorozatot indítunk. A Minner létrehozásának egyik fő célja az volt, hogy közelebb hozzuk mindenkihez a tőzsdét. Az szeretnénk elérni, hogy bárki el tudja képzelni magáról, részvénytulajdonos lehet. Igaz, egyre többen tőzsdéznek már, de még így is le vagyunk maradva  az EU többi országától.
Régebbi cikkünkben is már fejtegettük, hogy kisebb tőkével is lehet valaki részvénytulajdonos.
Erre jó példa ez a cikkünk: Coca Cola, Mcdonald’s, Nokia….soroljam miből maradsz ki?
Illetve ezt is érdemes elolvasni: Az aranynál is jobb az Apple, Microsoft vagy a McDonald’s

A cikkekben többször is kiemeltük, hogy itt vannak körülöttünk ezek a nagy vállalatok, stabilak is, és bárki lehet részvénytulajdonosuk. Nem kell hozzá nagyobb tudás, hogy megvegyünk egy részvényt, mint ahhoz, hogy vegyünk eurót egy pénzváltónál valutázás céljából (sokan csinálják ezt). Itt nem arról van szó, hogy nagyot kockáztatunk, és eszeveszettül tőzsdézünk. Már most ültesd el magadban a gondolatot, hogy részvénytulajdonos leszel.

Olvasd el a fent említett két cikkünket. Majd nézz vissza többször hozzánk, és bemutatjuk, miért jó ez neked, mit kell tudnod, hogyan csökkentheted a kockázatod, hol vehetsz részvényt, milyen költségekre figyelj…..

Plusz ajánlom figyelmedbe a Tőzsdei cikkeinket is. Kattints ide!

[sam_ad id=”86″ codes=”true”]

Ha tetszett a cikk a #részvényesvagyok hashtaggel oszd meg ismerőseiddel  a közösségi oldalakon.

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)