Tépegetik a HubSpot részvényt

A nem is olyan rég kibocsátott HubSpot marketing cég részvényét a debütálása óta tépegetik, hol fel megy, hol csökken az árfolyama. Tegnap 9%-ot emelkedett, és fontosabb hír nem is jött.

A részvénykibocsátása nem volt olyan bereklámozott, mint az Alibabaé, így a befektetők még csak most ismerik meg. A forgalom beállt napi 300 ezer darabra (ennyi részvény cserél gazdát).

Előző cikkünkben kiemeltem a részvényeket a várakozások mozgatják, a jelentésszezon persze visszaránthatja a részvényárfolyamát, de véleményem szerint a kibocsátás során a befektetők a lehető legtöbb információval rendelkeztek, és most is rendelkeznek. Tehát egy rosszabb negyedéves jelentés se fogja drasztikusan bedönteni az árfolyamot.

Merre tovább? A tőzsde utáni kereskedésben is már 2,68%-ban pluszban van a részvény, tehát már 31 dollár közelében jár. Hamarosan akár további 5-15% is lehet benne és 33 dollárig elmehet, ami a részvénykibocsátási ár felett lesz.
Stopszintnek érdemes használni a 28 és a 26 dolláros szinteket.

hubs_okt

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!