Tépegetik a HubSpot részvényt

A nem is olyan rég kibocsátott HubSpot marketing cég részvényét a debütálása óta tépegetik, hol fel megy, hol csökken az árfolyama. Tegnap 9%-ot emelkedett, és fontosabb hír nem is jött.

A részvénykibocsátása nem volt olyan bereklámozott, mint az Alibabaé, így a befektetők még csak most ismerik meg. A forgalom beállt napi 300 ezer darabra (ennyi részvény cserél gazdát).

Előző cikkünkben kiemeltem a részvényeket a várakozások mozgatják, a jelentésszezon persze visszaránthatja a részvényárfolyamát, de véleményem szerint a kibocsátás során a befektetők a lehető legtöbb információval rendelkeztek, és most is rendelkeznek. Tehát egy rosszabb negyedéves jelentés se fogja drasztikusan bedönteni az árfolyamot.

Merre tovább? A tőzsde utáni kereskedésben is már 2,68%-ban pluszban van a részvény, tehát már 31 dollár közelében jár. Hamarosan akár további 5-15% is lehet benne és 33 dollárig elmehet, ami a részvénykibocsátási ár felett lesz.
Stopszintnek érdemes használni a 28 és a 26 dolláros szinteket.

hubs_okt

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!