Teszteld le, mennyire lennél jó bróker! Eltalálod ránézésre, hogy emelkedik vagy csökken egy részvény árfolyama?

Egy játékos kvízt készítettem nektek, amiből szinte te is tudsz tanulni a tőzsdéről úgy, hogy közben játszol. Ez egy tőzsde játék. Érdemes megnézned az egyes képeknél az eredményt (magyarázatot), hogy miért is emelkedett/csökkent a részvény abban az esetben. Természetesen az árfolyamokra még több minden is hatással van, de tudnod kell, hogy a technikai elemzés, amit most játékban te is fogsz alkalmazni, jó arra, hogy azonosítsunk trendeket, alakzatokat, és kezeljük a kockázatunkat. Hajrá!

Itt a második része a kvíznek: Teszteld le, mennyire menne jól a tőzsdézés – 2. rész – Tőzsde játék

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!