Teszteld le, mennyire menne jól a tőzsdézés – 2. rész – Tőzsde játék

Egy újabb kvízzel / teszttel jelentkezik a Minner tőzsde témában. Most nem csak a részvénygrafikonból kell eldöntened, hogy milyen irányba megy az árfolyam, hanem további információkat is kapsz. Természetesen csak limitált információt kapsz a játékban, máskülönben egy-egy feladvány elolvasásával töltenéd el az időd nagy részét. A válaszod után megkapod, mi a helyes megoldás, és bármit is tippeltél magyarázatot is kapsz hozzá. (A régebbi teszt linkjét megtalálod a feladvány végén, azt is töltsd ki!). Hajrá! Sok sikert!

A teszt eléréséhez kattints ide! Jelenleg a beágyazás nem működik, így a Playbuzz oldalra fog átnavigálni, ahol a tesztet meg tudod oldani. Ne felejts el visszatérni a Minnerre!

Tetszett a teszt? Mi a következő lépés?

  1. Töltsd ki az előző tesztet: Teszteld le, mennyire lennél jó bróker! Eltalálod ránézésre, hogy emelkedik vagy csökken egy részvény árfolyama?
  2. Tanulj meg még jobban tőzsdézni! Tanulj a Minner videós tőzsde oktatásán keresztül! 200 000 Ft értékű személyes oktatást kapsz kapsz 57 500 Ft-ért úgy, hogy csak online videókon keresztül tanulod meg azt, hogyan is kell tőzsdézni. Kattints ide! 

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!