Egy újabb kvízzel / teszttel jelentkezik a Minner tőzsde témában. Most nem csak a részvénygrafikonból kell eldöntened, hogy milyen irányba megy az árfolyam, hanem további információkat is kapsz. Természetesen csak limitált információt kapsz a játékban, máskülönben egy-egy feladvány elolvasásával töltenéd el az időd nagy részét. A válaszod után megkapod, mi a helyes megoldás, és bármit is tippeltél magyarázatot is kapsz hozzá. (A régebbi teszt linkjét megtalálod a feladvány végén, azt is töltsd ki!). Hajrá! Sok sikert!

A teszt eléréséhez kattints ide! Jelenleg a beágyazás nem működik, így a Playbuzz oldalra fog átnavigálni, ahol a tesztet meg tudod oldani. Ne felejts el visszatérni a Minnerre!

Tetszett a teszt? Mi a következő lépés?

  1. Töltsd ki az előző tesztet: Teszteld le, mennyire lennél jó bróker! Eltalálod ránézésre, hogy emelkedik vagy csökken egy részvény árfolyama?
  2. Tanulj meg még jobban tőzsdézni! Tanulj a Minner videós tőzsde oktatásán keresztül! 200 000 Ft értékű személyes oktatást kapsz kapsz 57 500 Ft-ért úgy, hogy csak online videókon keresztül tanulod meg azt, hogyan is kell tőzsdézni. Kattints ide! 
Gyere és nézd meg a Befektetőkereső show döntőjét! Nézőként is tudsz jönni! Ezt látnod kell élőben! Június 21. 14:30-19:30 között. 15 csapat, 10+ befektető, több 100 millió forint Kattints ide!