Többen látták Dancsó Péter filmkritikáját a Youtubeon, mint magát a filmet

A Videómánia Youtube csatornáját Dancsó Péter vezeti. A Top magyar Youtubosok között is előkelő helyen szerepel. Ezen a csatornáján filmekről készít “kritikákat”, illetve humorosabb videókat. És most egy újabb videója lépte át az 1 000 000 megtekintést. Persze a cikk címem félrevezető lehet, de ha belevesszük, hogy volt olyan fanatikus, aki 2-3-szor is megnézte a videót, akkor is több százezer egyedi nézője volt. Melyik a legújabb videója, ami átlépte az 1 millió megtekintést?

A Coming Out magyar filmről szóló videója. (a videó alatt folytatom a tartalmat.)

A Facebook oldalára kiírta, hogy ez már a 13. videója, ami átlépte a milliós határt! WÁÓ! Azért ez nem semmi! Igaz? Én azt mondom, Dancsó Péternek is köszönhetjük azt, hogy a sikerével mások is fel tudnak majd emelkedni. Ha például reklámozót, szponzort akarsz szerezni a videóidhoz, már nem lesz új jelenség a videóbloggerség, mert már előtted Dancsó és a többi vlogger kijárta az utat. De más vloggerkedéshez tartozó szolgáltatások esetében is már előnyben indulsz.
Legyél te is vlogger, vagy építs erre a piacra valamilyen szolgáltatást! Vágj bele!
A vlogger vállalkozás ötletekről ide kattintva olvashatsz.

Motiváció:
Top 100 magyar Youtuber – Nézd meg, mi kell a népnek! Illetve, hogy mennyit keresnek havonta.

[sam id=”40″ codes=”true”]

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!