TV vs Online videó reklám

A Youtube videók előtt már sokszor találkozunk reklámokkal, de ez még mindig gyerekcipőben jár.  Igaz az ilyen reklámokra költött összeg folyamatosan nő, de közben a Tv reklámokra kiadott pénz is hasonlóan növekszik.
Az összehasonlításba viszont érdemes azt is belevenni, hogy interneten általában olcsóbban el lehet érni az embereket, mint a TV reklámoknál. Az online videó reklámok azért is hatékonyak, mert további interakciót válthat ki a nézőből (látogatóból), mivel meg tudja osztani a közösségi oldalakon…

A kisebb cégeknek is érdemes lehet youtubeon, vagy indavideo-n egy-egy kisebb reklámkampányt csinálni.

tv_vs_online

 

Forrás: businessinsider

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!