Új-Zélandon költségvetési többlet várható – no comment

Míg itt hazánkban a költségvetési hiánnyal szenvedünk, addig az új-zélandi miniszterelnök John Key azt jelentette be,hogy 2014-15-ös évben költségvetési többletet fog mutatni a büdzsé, sőt ezután tovább fog nőni. Erre az ország devizája nem is tehetett mást, mint tovább erősödött. A helyzet tehát adott, lényegesen magas alapkamat, 3,00%!!! Jó gazdaság. Új-zélandi dollár erősödése.

[sam id=”7″ codes=”true”]
Hirdetés
Meddig erősödhet még az NZD? Ha átviszi a 0,8841-es legutóbb csúcsot akkor egészen 0,9000-ig is menetelhet, de akár még tovább is, folyamatosan csúcsokat döntöget. A piac adott neki, a többi országban alacsony az alapkamat, a háborús konfliktusoktól messze van. Itt-ott arany is található az országban. Érdemes odafigyelni az ausztrál dollárra is, mert kihathat az erősödés arra a devizára is.

nzdusd

Forrás: ironfx.com, metatrader4

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!