Újra visszatér a Nokia a mobilpiacra – Neked volt Nokiád?

A Microsoft közel 3 éve megvásárolta a Nokia mobilüzletágát, így egy kis ideig a finn cégnek nem lehetett a mobilpiacra belépnie. Most viszont lejár ez az idő, és újra visszatérhet a piacra. A Microsoftnak nem jött be a mobilüzletág felvásárlása, és csak rövid ideig láthattunk Nokia márkajelzésű mobilokat. A finn cég viszont döntött, újra nekilendül.

Már ősszel kijönnek 1-2 készülékkel, de 2017-ben turbózzák fel újra az eladásokat. Akár még mázlijuk is lehet? Az iPhone eladások már nem nőnek, újat nem tud felmutatni az Apple, így húzhatnak valami újat a Nokiások. Persze nehéz megtörni az Apple és a Samsung sikerét.

A cég az új víziójáról már videót is feltett a Youtube csatornájára, melyben elvétve láthatóak is mobilok, tabletek. Videó alatt folytatom!

Mit tippelsz, mennyi az esélye, hogy sikerül beindítani valamit, és a részvény árfolyam megmozdul? A jelenlegi 0-ról (ennyi jelenleg a mobilpiaci bevétele) már az is elmozdulás. És milyen jól csinálta, bekaszírozott egy kis pénzt a Microsofttól, majd most újraindítja a mobilüzletágát. Tehát nagyobb az esély, hogy az árfolyamára pozitív hatással lesz a mobilüzlet újraindítása, mint negatív. Tudtad, hogy a Budapesti Értéktőzsdén elérhető a Nokia részvénye? Az ún. BÉTa piacon több külföldi részvény is megtaláható, és forint alapon kereskedhetünk velük.

Szeretnéd begyakorolni, megtanulni a tőzsdei kereskedést? Akkor kattints ide, és töltsd le a belinkelt ebookot, melyből már kellő rálátásod lesz a tőzsdére!

A tőzsde rovatot a HotForex szponzorálja.

Fotó: Nokia

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!