Újra zuhant a Candy Crush játékfejlesztőjének a részvénye

Többször is írtuk a Candy Crush játék fejlesztőjéről, a King.com-ról. Mindig esést spekuláltunk, és a részényre ránézve ezt többször is meg lehetett csinálni. Most is, jött a negyedéves jelentés, és várható volt, hogy nem lesz túl fényes. Mivel a King.com csak egy játéktól várhatta a jó szereplést, de az is már leáldozóban van, és a játékban nem költöttek annyit a felhasználók, mint amennyi elvárható lenne.

A részvény már tőzsde zárást követően esett. Van ilyenre is lehetőség, sokan hozzáférnek ahhoz a kereskedéshez is. Ezt főleg a negyedéves jelentésekkor érdemes kihasználni. A részvény 20%-ot esett (a képen az After Hours feliratnál kell nézni), így már nyitáskor nem a 18 dolláros áron fog kinyitni, hanem 14-15 dollár körül. Az árbevétele csökkent, ez intő jel a befektetőknek, mert egyre jobban bebizonyosodik az a vélekedés, hogy a King.com csak egynyári játékot tud fejleszteni.

king_aug

 

Olvasd el a másik legnagyobb játékfejlesztő cikkjét is:
200 millió dolláros bevételre tesz szert a Kim Kardashian appot fejlesztő cég

Új vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem kell kezdőnek lenned!

Olvasd el a Minner friss üzleti ötleteit Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner ötletekre!! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!