Újraalapítom a Minnert. Lehet ezt jobban csinálni? Minner kulisszák mögött, sztorik 2. rész [podcast]

Dátum

Megosztás

Utoljára szeptember 24-én, 3 hónapja készült olyan adás, amiben arról beszéltem, hogy mi újság a Minnernél, mit csinálunk éppen. Most ismét mikrofon elé ültem, sőt Eszter munkatársamat is invitáltam, hogy beszéljük át az elmúlt 3 hónapot. A podcastben átfogó képet kapsz, hogy például a konzultációs nap termékünket, miként fejlesztettük, sőt ugye a szeptember 24-i adásban még csak terveztük, majd 3 hónap alatt piacra dobtuk, sőt sikerült kifejleszteni azt, ami óriási értékadás mellett számunkra is megtérül. Izgalmas! Beleláthatsz, hogy miként gondolkodik a Minner, hogy miért lettünk kevesebben a csapatban és kiket keresünk most új munkatársként. Jah igen és egy fontos téma: Újraalapítom a Minnert. 

A podcastot linkjei

Itt éred el Spotify-on, ide kattintva Apple podcast-ben, vagy az alábbi lejátszón keresztül.

Miről beszélgetünk a podcast-ben? Röviden

Szeptember 24-i adásban beszéltünk a személyes konzultációk tovább fejlesztette verziójáról, a konzultációs napról. Azóta 7 ilyen alkalmat szerveztünk. Először 3-3 cég, cégvezető vett részt (első 6 esemény), majd a 7. alkalommal már változtattunk rajta. Utóbbi idén került megrendezésre és fél napos helyett már egésznapos rendezvény volt és 12 vállalkozó vett részt rajta. Végre sikerült profitra is fordítani, de erről a podcastben részletesebben hallasz információkat.

Eszter beszélt a MinnerAkadémiáról, ahol idén sok videótréninggel bővültünk. Rengeteg oktató jött hozzánk prezentálni, hogy szeretne felkerülni az oldalra. Nehéz meló egy tréninget elkészíteni. És a legnehezebb, hogy soha nincs kész, hiszen a felhasználók visszajelzései alapján frissítjük, bővítjük a képzéseket. Hallasz is néhány kulisszatitkot ezzel kapcsolatban.

2021-ben bár a Minner bővült, sok új munkatárs csatlakozott, de volt, aki végül nem illett a csapatba. Kareszt elment, valahol máshol sokkal jobban tud majd szárnyalni. Viszont idén február közepén már újabb munkatárs csatlakozik a Minner média részéhez.

Újraalapítom a Minner alatt azt értem, hogy olyan új csapatot szeretnék építeni, akik tulajdonosi részesedést is kapnak a Minnernél, amint eltöltöttek már több időt a cégnél. Én kimaxoltam az első 7 évből amit tudtam, kiélveztem a reflektorfényt. Most másoknak is lehetőséget adok és közben a Minner célját még jobban teljesíteni tudjuk, vagyis mi vagyunk a vállalkozók legjobb barátja.

Az ire.hu projektről is beszélek, ahol sajnos a Minner munkák mellett nem tudtam érdemben haladni. Elvileg, gyakorlatilag biztosan észrevetted az oldal picit már megváltozott, ez nem véletlen. Kiderült, hogy…

És még további izgalmas témák! Hallgasd meg!

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!