KezdőlapTőzsdeÜtik az OTP-t, -6%-ban a részvény

Ütik az OTP-t, -6%-ban a részvény

-

Az európai börzék mínuszban tartózkodnak. A hétvégi ukrán fejlemények tovább gerjesztették a tőzsdei negatív hangulatot, de ez várható  volt. A magyar tőzsdére fokozottabban kihat ez az esemény, mivel az OTP hitelállományának 10%-a található Ukrajnában, és a BUX index, illetve a BÉT meghatározó részvénye az említett papír. Az érintett országban folyamatosan a pénz kivonás a bankokból, már a betétállomány 10%át kivették az állampolgárok, illetve a cégek. Az OTP árfolyam már 6% feletti mínuszban található délben. Véleményem szerint így se csökkenhet 3500 alá, vagy ha mégis, akkor se hosszú ideig.

 

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek