vasárnap, január 17, 2021

Vállalkozást Indítók profil – NBClub – Herke Miklós

Mi a Vállalkozást Indítók projekt?
Kezdő vállalkozókat bemutató videós, blogos, esettanulmányos sorozat indul. 5 projekt került be a Vállalkozás Indítókba. Ezek mind-mind friss vállalkozások, üzleti ötletek. A “szereplők”, vagyis a vállalkozók között van olyan, aki egyedül, de lesz olyan is, aki egy társával (vagyis ketten) vág neki a vállalkozás ötletének. Nézzük is az aktuális vállalkozás/szereplő profilját!

Név: NBClub
Vállalkozó: Herke Miklós
Rövid bemutatkozás (A videókban jobban megismeritek őket.): Egész fiatal koromtól fogva lázba hoz a vállalkozói világ, valamint a személyiségfejlesztő könyvek és a sport. Úgy gondolom, minden embernek személyes felelőssége értéket teremteni a saját különlegességeivel. Ebből kifolyólag, mióta először megfogalmazódott bennem, hogy vállalkozó leszek, azóta olyan vállalkozást szerettem volna teremteni, amivel hatalmas pluszt tudok nyújtani a közösségnek, és valódi értéket képvisel. Jelenleg vagyok olyan szerencsés, hogy fantasztikus lehetőségem van minderre.
Hol tanultál, eddig mit dolgoztál:  Érettségit szereztem, jelenleg a felsőfokú személyi és sportedző tanulmányaimat végzem.
Weboldal: www.nbclub.hu
Facebook oldal:  https://www.facebook.com/NBClub-858539107595975/?fref=ts  /NBClub/

Induló vállalkozásod profilja (mivel foglalkozik):  Kimagasló üzleti közösséget építünk, melynek tagjai teljes bizalommal fordulnak egymáshoz.  Egyedülálló, újfejlesztésű rendszerünknek köszönhetően, mely új szemszögből értelmezi a networkinget. Minőségi,  eredményes üzleti együttműködések születnek a lehető legalacsonyabb kockázattal. Az ötlet a Minner.hu üzleti ebéd szervező ötlet továbbfejlesztett változata.

Honnan “üzemeltetem” a vállalkozásomat?: Pécs, Budapest

Friss blogtartalom a weboldalon:
5+1 Titok Elon Musk-tól a hatalmas sikerért!
Mennyit ér valójában egy üzleti kapcsolat? Nem is gondolnád!
TOP1 sikertényező
A királyi árucikk

 

Kövesd a Vállalkozást Indítók projektet a Minneren! Szurkolj Miklósnak, hogy sikeres vállalkozóvá váljon!

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Instant posztok

MinnerInstant

Sokakkal megesik. Pedig lehetne ez másképpen is! A Minner legújabb cikkében olyan piacra lépési stratégiát is bemutat, ami neked is megmozgatja a fantáziádat. De ha nem is kattintasz tovább vigyél el információt. Szóval több Minner vállalkozó is indult már úgy el, hogy beharangozó kampányt, sőt eseményt csinált az indulásból, ők nem élték át a fenti képen szemléltetett ürességet! Ma is működik még a vállalkozásuk! Itt a cikk: Így indítunk be egy új termékkereső oldalt, vállalkozást

MinnerInstant

Ezen biztosan felnevetnek a nagyon hívő bitcoinosok. De minden végletet meg kell vizsgálni. Az Azonnali.hu -n egy átfogó cikket találtam a témában, ami körbe rájra az ellen oldalt. Ebből kiragadok most egy részt:

Eddig legalább nyolc Nobel-díjas közgazdász fejtette ki arról véleményét, hogy a bitcoin egy spekulatív lufi, köztük

A cikket itt tudod teljesen elolvasni.

MinnerInstant

Pearson Prentice Hall kutatásából kiderült, hogy az emberek 65%-a az információt csak akkor tudta teljesen feldolgozni, ha az vizualizálva is volt. Ha csak hanggal, vagy csak szöveggel volt, a figyelmük hamar lankadt, elkalandozott, vagy üveges tekintettel bár nézték, agyuk nem fogott fel semmit.

Az MIT kutatóinak mérései alapján egy szempillantás alatt 8 képet is képesek vagyunk feldolgozni. (13 milliszekundum egy kép feldolgozása, 100 milliszekundum egy pislogás. Ugyanezen kutatás szerint az agyunkba továbbított információ 90% -a vizuális, a fennmaradó 10% pedig az érzékeink többi része között oszlik meg (pl. hallás, tapintás…).  

Látod! A kép nekünk is segített! Irány az a cikk, ami még tovább segít ebben: Amikor a vevőd hülyeséget kérdez, amögött még több száz, sőt akár több ezer elszalasztott…


Megnézem a többi Instant üzleti posztot! 

További friss cikkek