Vállalkozást Indítók profil – NBClub – Herke Miklós

Mi a Vállalkozást Indítók projekt?
Kezdő vállalkozókat bemutató videós, blogos, esettanulmányos sorozat indul. 5 projekt került be a Vállalkozás Indítókba. Ezek mind-mind friss vállalkozások, üzleti ötletek. A “szereplők”, vagyis a vállalkozók között van olyan, aki egyedül, de lesz olyan is, aki egy társával (vagyis ketten) vág neki a vállalkozás ötletének. Nézzük is az aktuális vállalkozás/szereplő profilját!

Név: NBClub
Vállalkozó: Herke Miklós
Rövid bemutatkozás (A videókban jobban megismeritek őket.): Egész fiatal koromtól fogva lázba hoz a vállalkozói világ, valamint a személyiségfejlesztő könyvek és a sport. Úgy gondolom, minden embernek személyes felelőssége értéket teremteni a saját különlegességeivel. Ebből kifolyólag, mióta először megfogalmazódott bennem, hogy vállalkozó leszek, azóta olyan vállalkozást szerettem volna teremteni, amivel hatalmas pluszt tudok nyújtani a közösségnek, és valódi értéket képvisel. Jelenleg vagyok olyan szerencsés, hogy fantasztikus lehetőségem van minderre.
Hol tanultál, eddig mit dolgoztál:  Érettségit szereztem, jelenleg a felsőfokú személyi és sportedző tanulmányaimat végzem.
Weboldal: www.nbclub.hu
Facebook oldal:  https://www.facebook.com/NBClub-858539107595975/?fref=ts  /NBClub/

Induló vállalkozásod profilja (mivel foglalkozik):  Kimagasló üzleti közösséget építünk, melynek tagjai teljes bizalommal fordulnak egymáshoz.  Egyedülálló, újfejlesztésű rendszerünknek köszönhetően, mely új szemszögből értelmezi a networkinget. Minőségi,  eredményes üzleti együttműködések születnek a lehető legalacsonyabb kockázattal. Az ötlet a Minner.hu üzleti ebéd szervező ötlet továbbfejlesztett változata.

Honnan “üzemeltetem” a vállalkozásomat?: Pécs, Budapest

Friss blogtartalom a weboldalon:
5+1 Titok Elon Musk-tól a hatalmas sikerért!
Mennyit ér valójában egy üzleti kapcsolat? Nem is gondolnád!
TOP1 sikertényező
A királyi árucikk

 

Kövesd a Vállalkozást Indítók projektet a Minneren! Szurkolj Miklósnak, hogy sikeres vállalkozóvá váljon!

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!