KezdőlapGazdaság és üzletVállalkozást Indítók profil – NBClub – Herke Miklós

Vállalkozást Indítók profil – NBClub – Herke Miklós

-

Mi a Vállalkozást Indítók projekt?
Kezdő vállalkozókat bemutató videós, blogos, esettanulmányos sorozat indul. 5 projekt került be a Vállalkozás Indítókba. Ezek mind-mind friss vállalkozások, üzleti ötletek. A “szereplők”, vagyis a vállalkozók között van olyan, aki egyedül, de lesz olyan is, aki egy társával (vagyis ketten) vág neki a vállalkozás ötletének. Nézzük is az aktuális vállalkozás/szereplő profilját!

Név: NBClub
Vállalkozó: Herke Miklós
Rövid bemutatkozás (A videókban jobban megismeritek őket.): Egész fiatal koromtól fogva lázba hoz a vállalkozói világ, valamint a személyiségfejlesztő könyvek és a sport. Úgy gondolom, minden embernek személyes felelőssége értéket teremteni a saját különlegességeivel. Ebből kifolyólag, mióta először megfogalmazódott bennem, hogy vállalkozó leszek, azóta olyan vállalkozást szerettem volna teremteni, amivel hatalmas pluszt tudok nyújtani a közösségnek, és valódi értéket képvisel. Jelenleg vagyok olyan szerencsés, hogy fantasztikus lehetőségem van minderre.
Hol tanultál, eddig mit dolgoztál:  Érettségit szereztem, jelenleg a felsőfokú személyi és sportedző tanulmányaimat végzem.
Weboldal: www.nbclub.hu
Facebook oldal:  https://www.facebook.com/NBClub-858539107595975/?fref=ts  /NBClub/

Induló vállalkozásod profilja (mivel foglalkozik):  Kimagasló üzleti közösséget építünk, melynek tagjai teljes bizalommal fordulnak egymáshoz.  Egyedülálló, újfejlesztésű rendszerünknek köszönhetően, mely új szemszögből értelmezi a networkinget. Minőségi,  eredményes üzleti együttműködések születnek a lehető legalacsonyabb kockázattal. Az ötlet a Minner.hu üzleti ebéd szervező ötlet továbbfejlesztett változata.

Honnan “üzemeltetem” a vállalkozásomat?: Pécs, Budapest

Friss blogtartalom a weboldalon:
5+1 Titok Elon Musk-tól a hatalmas sikerért!
Mennyit ér valójában egy üzleti kapcsolat? Nem is gondolnád!
TOP1 sikertényező
A királyi árucikk

 

Kövesd a Vállalkozást Indítók projektet a Minneren! Szurkolj Miklósnak, hogy sikeres vállalkozóvá váljon!

Üzleti képzések - Tudásrészvény

Fektess a tudásba a MinnerAkadémia üzleti képzésein keresztül! Azonnal használható tudást adunk a kezedbe videókon és letölthető útmutatókon keresztül. Megnézed és használod. És így lesz a tudásból profit.

Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 7 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!

Hol tart a vállalkozásod?

További friss cikkek