Vállalkozást Indítók profil – Speechtech – Vera és Orsi

Mi a Vállalkozást Indítók projekt?

Kezdő vállalkozókat bemutató videós, blogos, esettanulmányos sorozat indul. 5 projekt került be Vállalkozás Indítókba. Ezek mind-mind friss vállalkozások, üzleti ötletek. A “szereplők”, vagyis a vállalkozók között van olyan, aki egyedül, de lesz olyan is, aki egy társával (vagyis ketten) vág neki a vállalkozás ötletének. Nézzük is az aktuális vállalkozás/szereplők profilját!

Név: Speechtech
Vállalkozók: Vera és Orsi
Rövid bemutatkozás (A videókban jobban megismeritek őket.)
A Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán végeztünk. Érdeklődésünk már akkor is a kommunikáció tudományterülete felé fordult. Az egyetem befejezése után különböző szférákban szereztünk tapasztalatokat: humánerőforrás menedzsment, formális- és non formális oktatás. Jelenleg is trénerként működünk elsősorban azért, hogy használható tudással és technikákkal ismertessük meg a tanulni és fejlődni vágyókat.

Honnan “üzemeltetjük” a vállalkozásunkat?: Szeged

Weboldal: www.speechtech.hu

Facebook oldal: https://www.facebook.com/speechtech/

Induló vállalkozásod profilja (mivel foglalkozik): Célunk olyan gyakorlatorientált képzések szervezése és lebonyolítása, melyek elsősorban a kommunikációs kompetenciák fejlesztésére irányulnak. Fontosnak tartjuk, hogy a tréningeinken begyakorolt technikákat ügyfeleink akár már a képzést követő napon sikeresen alkalmazzák munkahelyi környezetben vagy magánéletük bármely területén.

Friss blogtartalmaik a weboldalukon:
Kiderült, hogy 16 órát pazarolt el egy héten, Te ne kövesd el ezt a hibát!
Ne legyen időd a stresszre!
5 jel, amit ha tapasztalsz magadon biztosan időgazdálkodási problémákkal küzdesz
A belső drive

Bemutatkozó videójuk:

Kövesd a Vállalkozást Indítók projektet a Minneren! Szurkolj Orsinak és Verának, hogy sikeres vállalkozóvá váljanak!

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!