Változik a nőideál? Először szerepel plus size modell egy híres magazinban

Plus size modell -Robyn Lawley

Többen is úgy vélik, hogy változás következik be a nőideálban. A plus size modellek is előtérbe kerülnek, és többször fognak szerepelni a kifutókon, illetve a magazinokban.  A Dove már egyszer meglépte azt, hogy plus size modellek szerepeltek a reklámjában. Már akkor sokan mondták, hogy jó lépés volt, és nyitni kell feléjük. A Sports Illustrated magazin bikinis összeállításába most először került plus size modell, illetve a magazin promóciós anyagaiban.

Picit elemzői szemmel nézve, én kíváncsi leszek arra, hogy a nőkre melyik hat jobban (plus size modellel, vagy nélküle). Tehát érdemes lesz megnézni, hogy azokban a példányszámokban, ahol plus size modell szerepel az újságban, mennyivel nőtt az olvasottság (példányszám), vásárlási kedv, illetve mit szólnak hozzá a hölgyek.

Hogy miért írunk mi is róla (elvégre gazdasági cikkeket szoktunk írni)? Véleményem szerint több területre is kihat ez a kis lépés is: reklámozók, mind divatipar, marketing… Tehát kell foglalkozni vele itt is.

Plus size modell - Ashley Graham - Sports Illustrated
Plus size modell – Ashley Graham – Sports Illustrated

 

Plus size modell - Ashley Graham - Sports Illustrated
Plus size modell – Ashley Graham – Sports Illustrated
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozok azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!