Változik a nőideál? Először szerepel plus size modell egy híres magazinban

Plus size modell -Robyn Lawley

Többen is úgy vélik, hogy változás következik be a nőideálban. A plus size modellek is előtérbe kerülnek, és többször fognak szerepelni a kifutókon, illetve a magazinokban.  A Dove már egyszer meglépte azt, hogy plus size modellek szerepeltek a reklámjában. Már akkor sokan mondták, hogy jó lépés volt, és nyitni kell feléjük. A Sports Illustrated magazin bikinis összeállításába most először került plus size modell, illetve a magazin promóciós anyagaiban.

Picit elemzői szemmel nézve, én kíváncsi leszek arra, hogy a nőkre melyik hat jobban (plus size modellel, vagy nélküle). Tehát érdemes lesz megnézni, hogy azokban a példányszámokban, ahol plus size modell szerepel az újságban, mennyivel nőtt az olvasottság (példányszám), vásárlási kedv, illetve mit szólnak hozzá a hölgyek.

Hogy miért írunk mi is róla (elvégre gazdasági cikkeket szoktunk írni)? Véleményem szerint több területre is kihat ez a kis lépés is: reklámozók, mind divatipar, marketing… Tehát kell foglalkozni vele itt is.

Plus size modell - Ashley Graham - Sports Illustrated
Plus size modell – Ashley Graham – Sports Illustrated

 

Plus size modell - Ashley Graham - Sports Illustrated
Plus size modell – Ashley Graham – Sports Illustrated

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!