Vasember ruhát nyomtat az amerikai hadsereg

Hollywoodi ötlettől vezérelve Vasember ruha tervezésébe kezdett az amerikai hadsereg. Céljuk egy olyan ruha kifejlesztése, ami a teljes testes ballisztikai védelmet tud nyújtani. A ruha viselője a beépített kütyük segítségével sokkal hatékonyabban (erősebben, pontosabban) fog harcolni és több információhoz fog jutni, mint egy egyszerű katonai ruhában lévő társa.

[sam_ad id=”78″ codes=”true”]

A hadsereg 3D nyomtatás technológiával készíti el az igazi Vasembert, jelenleg már több prototípust tesztel a Pentagon. Ebben az évben már működő képes verziókat próbálnak ki, és tervek szerint 2018-ban már gyártani is fogják. Már csak azt kell megoldaniuk, hogy a ruhát el is bírja a használója. Ehhez valószínűleg megoldják, hogy a ruha is rendelkezzen energiával, és akár a viselője mozgatja, és a többlet súlyt így el fogja bírni.

Ehhez hasonló cikkeket olvashatsz November 17-23 között a Minneren. Továbbá értékes nyereményeket is kisorsolunk!

Forrás: 3ders.org

Olvasd el a többi 3D nyomtatós cikkünket is
Az Amazon segítségével megtervezheted saját 3D figurád
Óriási növekedés előtt a 3D nyomtatás
Amikor a technológia és a fehérneműk találkoznak
A horvátok beelőztek minket megvan az első 3D nyomtatójuk
24 óra alatt 3D nyomtatóval 10 házat készített egy kínai cég
1 hét alatt kinyomtatták az életnagyságú Szabadság-szobrot

 

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!