Veszteséges étteremből profitáltunk. Ezt a varázslatot nézd! – podcast

Dátum

Megosztás

15 nap alatt 30% profitot csináltunk egy étterem részvényen. Olyan könnyen érthető és logikus az egész spekuláció, hogy azt hiszem, kedvet kapsz hozzá. Már az is érdekes, hogy árfolyam esésből lehet profitálni, hát még ezek az éttermes összefüggések. Majd meglátod, akarom mondani, meghallod!

De mielőtt meghallgatnád a podcastot!

Itt egy látványos ábra a mi profitunkról. Már több héttel előtte írtam róla a tőzsde rovatban, hogy mi fog történni, mire számítunk és miért fogunk profitálni. És bejött! A piros nyílnál szálltunk be (tanítványok közül többen is). És hamarosan vége is pozíciónak, lezárjuk. Az alábbi podcastban el is magyarázom mik voltak az előtte lévő fontos információk és mi ez a könnyen érthető spekuláció.

A hanganyag, vagyis a podcast. Csak dőlj hátra és hallgasd figyelmesen!

Fotó: Envato License

Mándó Milán
Mándó Milán
Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartsam a lelkesedésed! 9 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások működését fejlesztem, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!