Videotelefonálás már 1955-ben létezett. Saccolj, mennyibe került egy készülék?

A videotelefonálni már 1955-ben is tudtak az emberek. Ugyanúgy, ahogyan más technológiánál is, először ez is nagyon drága volt, és csak kis a leggazdagabbak számára volt elérhető. Igaz, így belegondolva az érintőképernyőt is már régebben kitalálták, csak nem volt olyan technológia, amivel tömegek számára elérhető áron tudták volna gyártani őket. A videotelefon készülék 1955-ben 5000 dollárba került, ami mai árfolyamon számolva, inflációval növelt értéken 44000 dollár lenne. Forintba átszámolva közel 12 millió forint.

Nézd meg róla ezt a videót a készülékről:

Forrás: (via Gizmodo)
Fotó: Youtube, videó alapján

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!