Wow!! Így emelkedett a tőzsde az elmúlt 500 évben! Nézd meg a tőzsde krachokat is!!

Kieron Nutbrown a blogjában tette közzé azt az ábrát, amin láthatod az elmúlt 500 év tőzsdei emelkedését, illetve a közben bekövetkezett tőzsdei összeomlásokat, krachokat. Miután megnézted az ábrát, olvasd el azt a cikket a Minneren, ami arról szól, miért emelkednek hosszú távon a részvényindexek (Kattints ide a cikk elolvasásához!).

Ez lesz az a kép, amire érdemes rákattintanod, és ránagyítani!

tozsdeazlemult5000-evben

A Minner tőzsde rovatát támogató HotForex.com brókercéghez beregisztrálva már tőzsdézni is tudsz. Gyors a számlanyitás, és könnyű kezelni a tőzsde programot is, nem is beszélve, hogy mobilról is elérhető már a kereskedés.

Kiemelt kép:stockpicksystem

2021 -es vállalkozási ötletek! Neked is hasznos, nem csak kezdőknek!

Iratkozz fel, hogy előbb megkapd! Kattints ide! Működő cégek is inspirációt merítenek új termékekhez, szolgáltatásokhoz, üzleti modellhez, vagy éppen marketing ötletet találnak. Újaknak pedig egyenesen kötelező! Tovább a Minner 2021- es ötletekre!!

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!