Wow!! Így emelkedett a tőzsde az elmúlt 500 évben! Nézd meg a tőzsde krachokat is!!

Kieron Nutbrown a blogjában tette közzé azt az ábrát, amin láthatod az elmúlt 500 év tőzsdei emelkedését, illetve a közben bekövetkezett tőzsdei összeomlásokat, krachokat. Miután megnézted az ábrát, olvasd el azt a cikket a Minneren, ami arról szól, miért emelkednek hosszú távon a részvényindexek (Kattints ide a cikk elolvasásához!).

Ez lesz az a kép, amire érdemes rákattintanod, és ránagyítani!

tozsdeazlemult5000-evben

A Minner tőzsde rovatát támogató HotForex.com brókercéghez beregisztrálva már tőzsdézni is tudsz. Gyors a számlanyitás, és könnyű kezelni a tőzsde programot is, nem is beszélve, hogy mobilról is elérhető már a kereskedés.

Kiemelt kép:stockpicksystem

Van még 5 perced? Instant üzlet

Olvasd el a Minner rövid üzleti híreit a Minner Instantban!Kattints ide és csak görgess lefelé a rövid üzleti információkat olvasva. Tovább a Minner Instantra! (A menüben is megtalálod)

Azt az üzleti blogot írom, amit én is szívesen olvasnék. A célom, hogy nap mint nap benntartsalak az üzleti flowban, fenntartom a lelkesedésed!. 6 éve foglalkozom azzal, hogy vállalkozások üzleti modelljét alakítom át, újítom meg. Imádom az üzleti statisztikákat, stratégiákat, kutatásokat és ezeket mind összekapcsolni. És ebben segítek neked is a cikkekben, oktatásokban, sőt akár chaten is!